- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Főút volt. Azért annyira nem sietős, hogy "kockáztassam az életem" meg az alapvető szabályokat be kell tartani. Ha már valaki a jobbkézre se figyel akkor ott már gáz van. Nekem szerencsére nem fékezgetett az oktatóm hanem csak rámszólt ilyen esetben. Amikor autópályán vezettem tempomat be és 130. Azt nagyon élveztem...
-
Sipi16
őstag
Ki tudja??
Én a tudásos jogsi híve vagyok mert nagyon sok béna vezető van az utakon. Szerintem érdemes venni pótórákat. (Én sokat beszélgettem az oktatómmal erről is. Ő mondta, hogy a pótórák hoznak nekik egy kis plusz pénzt. Ezért vettem én is. Meg a vizsgán is kicsit nyugodtabb voltam.) -
niti
aktív tag
50?
Annyiból kijön 25 pótóra... Én is max 10-re gondoltam, de eszem ágában sincs, inkább nagyon összeszedem magam..
Bár azt elintézhetné valaki, hogy rutinon ne húzzam az Y-t...
Ma azt játszotta az oktató, hogy becsukta a szemét, amígy csináltam a feladatokat, azt mondta, másként nem állja meg, hogy ne szóljon bele. És így az Y kivételéel minden tökjól ment.
Nem tom, félek azért, de úgyis sikerülni fog...
Sipi:Mák, hogy nem tartotta fény felé.
-
niti
aktív tag
Mennyit kell jattolni, ha nem vagy teljesen béna, de nem is túl pontos?
Csak kváncsiságból kérdezem, nem akarom kipróbállni
Én is gondoltam rá, hogy csak a pótórákra hajt, de azért ezt nehéz elképzelni róla, bármilyen paraszt is időnként....
Tope: oké, hogy el kell kerülje a balesetet, de ehhez nem kell feltétlenül olyanokat mondani, hogy "Te Isten barma, hogy lehetsz ilyen hülye, de nagyon hülye vagy..." Valami ilyesmiket hallottam a telefonban, és azóta félek tőleNem alkalmazott finom hangnemet, az biztos.
Most megyek az (elvileg) utolsó óráimra, aztán kiderül. hogy hogy állunk -
Sipi16
őstag
Nekem teljesen normális oktatóm volt. (Pár kiabálás azért belefér.) Én minden vizsgán átmentem úgy, hogy lefizettem volna bárkit is. Ha veszel pár pótórát akkor már jó vagy nála. Én vettem járműkezelésnél kettőt forgalmi előtt meg négyet... Én is dízelen tanultam és fura volt utána a benzines... A két elsőgumi bánta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest