- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemen1974
újonc
Szia!
Amit említettem, a soft gombok bugja néha előjön, de van, hogy napokig nem. Szerintem kibírható. Ki-be kapcsolás után megszűnik.
Térerő probléma egyáltalán nincs, mind a Telenor, mind a Vodafone kártyával hibátlanul teszi a dolgát.
A mikrofon problémája, amire gondolsz, az szerencsére ezen a készüléken nincs. Az aTab5-ös telómnak is az volt a baja, MTK Tools-sal sem lehetett orvosolni.A WiFi térerőt átlagosnak mondanám, volt már jobb készülékem is meg rosszabb is ilyen téren. Ha egyszer egy hálózatot megtalál akkor nem dobálja le. GPS is elég hamar talál jelet, ráadásul pontos is.
Én ezzel meg vagyok elégedve 100%-ig. Filmet nézek rajta (youtube-os teljes filmeket), excel táblázatot szerkesztek az Offce-ban,
Közben a fényképezőt is használtam, sikerült egy-két egészen szép fotót csinálnom vele, bár a vaku gyengus.
Képernyő elég érzékeny, pontosan érzékel.
Mások negatív kritikáit is meg kell hallgatni, csak kérdés, hogy fogtak-e már a kezükben ilyen készüléket? Nyilván ez a teló nem iphone 5, nem galaxy s5, mégcsak nem is note 3. Aki a márkanévre meg a telefon elején feszítő logora hajaz, annak ez nem fog bejönni. Viszont nem is kerül 150 meg 250 ezer forintba. Én azt mondom, hogy ennyi pénzért ez übertuti készülék
Ha még bármi érdekel, próbálom megválaszolni

Lajos
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Milyen NAS-t vegyek?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest