- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #3404 üzenetére
Szóval inkább az a lényeg, hogy a klienstől milyen adatok utaznak a szerver felé - nem is állítottam az ellenkezőjét, a PHP csak egy példa volt.
Miért, mi a gond azzal, ha valami totál irreális másodpercenkénti kattintásszámra azt mondjuk, hogy az tuti nem felhasználói kattintásmennyiség? - szerintem ez csak második védelmi vonal lehet, mert gyakorlatilag lehetetlen jó értéket belőni erre. Ha túl kicsire állítod, akkor lehet, hogy nem számol valós kattintást, ha túl nagyra, akkor az már utat nyit a csalásnak.
#3408: igazándiból a csaláson kívül reálisan mi értelme ennek az autoplaynek? Hiszen ha a felhasználó nem kattint rá, akkor nem is akarja megnézni. A Youtube módszere teljesen jogos.
-
válasz
Sk8erPeter #3401 üzenetére
Magába a flash objektumba nem tudsz belenyúlni, de a dolog gyenge pontja egyébként is a PHP-hívásnál van. Személy szerint ebben az esetben azért használnék inkább flasht, vagy appletet, mert abban könnyebben el lehet rejteni olyan titkosító/authentikáló algoritmust, amellyel ki lehet szűrni a mesterségesen generált szerver kéréseket.
Persze a favágó módszer a másodpercenkénti híváslimit beállítása, de az kicsit sérti a szépérzékem.
-
válasz
Sk8erPeter #3398 üzenetére
Bocs, összekevertem egy korábbi hozzászólással, amiben kattintgatós játékhoz kértek segítséget. Mea culpa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged