- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx #8356 üzenetére
No hát egyelőremaradtam a datatables.js-nél ha már megtaláltam a megoldást, azok számára akik hasonlóval küzdenének mint én, üzenem, hogy ne foglalkozzanak a datatables.js DOM változatával.... az az adatmennyiség ami DOM verzióban 15 másodperc alatt töltődött be ajax-al 0.5 sec volt.
Mindenképpen az ajaxot ajánlom...
-
-
Prog-Szerv
csendes tag
Igen azóta már megtaláltam....datatables-ben több módon is lehet kezelni az ajaxos adatokad de mindegyik módszernek megvan a maga metódusa és én nem megfelelően formázott json tömböt adtam neki át...most hogy javítottam már jó, csak most meg lehet találtam egy datatables alternatívát.
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx #8350 üzenetére
Hát megnéztem a trailerét.....az elején ami elsőnek eszembe jutott: wtf....aztán amikor a kijelölésből előhúztak egy komplex grafikont akkor: najó .....
beszarás.... Van egy saját websabolonom ami egyben adminisztrációs rendszer is, itt szeretném használni. Mit javasolsz? client side? server side? Úgy látom ez nem ajaxot hazsnál az adatok kinyerésére...
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx #8348 üzenetére
Ezzel én is így vagyok....sajnos jelenleg még kell hozzá a jquery, de olvastam a fórumaikon, mások is kérdezték, hogy nem-e akarnak tőle függetlenedni, esetleg más hasonló library-re váltani és írták a fejlesztők, hogy tervben van csak nagy meló, mert ráépül ugye az egész datatables. Nemerég a bootstrap amit szintén használok az 5-ös verzióval végre levetette magáról a jqueryt és a fontawsome-et is....át is álltam énis az 5-ösre.
Visszatérve a problémára az a poén hogy tegnap előtt amikor kipróbáltam egy sima json file-al még működött, és nem tudok rájönni most mi a fene baja van....
Ja és igen a datatablest fejlesztik, csak hát igen jquery az alapja. Tudsz esetleg valami mást javasolni helyette? Én most már nem hazsnálok semmit az oldalaimon csak bootstrap meg vanilla js....meguntam hogy ezek a libraryk folyton elhalnak mire ráépítesz valamit meg fizetőssé válnak ugye font awesome... -
Prog-Szerv
csendes tag
Sziasztok!
Datatables js-el kapcsolatban lenne kérdésem.... ajax használatakor lefut minden, visszajön a generált json, rendben vannak az adatok, de folyton ezt a hibát kapom:
Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
jquery.dataTables.min.js:62
Próbáltam utánanézni, mi a baj, de nem sokat találtam, és nekem eleve zavaros az ajax használata datatables-ben....szeretnék rá átállni mert gyorsítanom kell a betöltést, de az egyik helyen azt írja a dokumentáció hogy így kell hivatkozni rá: "ajax:{}" a másik helyen meg csak simán ajax:{} ....akkor most melyik a jó? Bizots vagyok benne hogy ez a hiba, csak nem tudom hol....mert ha kiszedem ezt a sort lefut minden rendben.
ajax: {
"url": "../tools/php/ajax_datatables.php",
"data":{table:"client"},
"type": "GET"
}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged