Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prog-Szerv
csendes tag
Sziasztok!
Datatables js-el kapcsolatban lenne kérdésem.... ajax használatakor lefut minden, visszajön a generált json, rendben vannak az adatok, de folyton ezt a hibát kapom:
Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
jquery.dataTables.min.js:62
Próbáltam utánanézni, mi a baj, de nem sokat találtam, és nekem eleve zavaros az ajax használata datatables-ben....szeretnék rá átállni mert gyorsítanom kell a betöltést, de az egyik helyen azt írja a dokumentáció hogy így kell hivatkozni rá: "ajax:{}" a másik helyen meg csak simán ajax:{} ....akkor most melyik a jó? Bizots vagyok benne hogy ez a hiba, csak nem tudom hol....mert ha kiszedem ezt a sort lefut minden rendben.
ajax: {
"url": "../tools/php/ajax_datatables.php",
"data":{table:"client"},
"type": "GET"
}
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest