- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zhagyma #1311 üzenetére
Hali!
Akkor mégsem kérdeztem hüleséget...
, kösz a választ!
Írtad, hogy "Nem rossz könyv első nekifutásra", gondolom akkor van jobb is...
Esetleg tudnál javasolni, nagyon jó könyvet JS témakörben, amiben tényleg minden de minden benne van?(az összes létező JS függvény, ezek részletes leírása, közép és felsőfokú JS programozás-technikák, stb)Fire.
UI: nem gond ha angol, sőt az lenne a jobb...
-
válasz
zhagyma #1309 üzenetére
Hali!
Köszönöm a tökéletes elemzést!
(az IF-el nem kellett volna bajlódnod..)
Ehhez kapcsolódva;
Mint ahogy írtam, ez egy működő JS-kód részlete, tehát biztos nem feleslegesen van bent az a sor...
Ezek szerint van olyan objectum, aminek van ilyen attributuma?
Esetleg saját "készítésű" objectum, saját "készítésű" attributummal?Nézd el ha butaságokat kérdezek, de számomra még új a javascript...
Az eredeti végzettségem rendszerprogramozó, úgy hogy elég gyorsan sajátítok el más programozás-nyelveket, csak a JavaScript Bible 6th Edition könyvben, még nem jutottam el idáig...
Lehet, hogy pár nap múlva, magamtól is rájövök, hogy mekkora hüleséget kérdeztem..Fire.
-
Hali!
Valaki tudná értelmezni nekem ezt a JS sort?
(az objID az egy TABLE objektum ID-je)var obj = document.getElementById(objID);
var state = obj.getAttribute("hm.state");
if (state == null) { state = "0" };A programrészlet 2. sora érdekelne, mert a getAttribute az egy adott objektum általam kívánt attributumát adja vissza.
Viszont a TABLE objektumnak nincs STATE pláne nem HM.STATE attributuma...Fire.
UI: a programrészlet egy kifogástalanul működő JS-ből van.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest