- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Sziasztok!
Szertnék b.nőmnek küldeni egy(egyelőre) számot neten keresztűl és arra gondoltam javascripttel megoldható lenne a dolog.
Olyasmit akarok hogy egy sima oldal és ahogy bejön az oldal elindúl a zene.(meg persze vmi jó kis háttér de azmár nem idee tartozik)
Nem tudom milyen parancs kellene hozzá ezért érdeklődöm.
Kint van angliába ezért gondoltam ilyen megoldásra.
Esetleg más ötletet is szivesen fogadok.
THX -
mdk01
addikt
Sziasztok!
Mivel és hogyna tudom megcsinálni azt hogy a honlap kezdőlapján, ha a háttérre kattintok oldalról előjöjjenek a button-ok(gombok). Egyszerre vagy egymás után már mind1.
Igazából ebbe az a nehéz hogy a háttér nem egyszinű hanem egy fotó.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest