- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Sk8erPeter #3908 üzenetére
Most jött el a kérdés ideje ezzel a hozzászólással kapcsolatban
Azt vettem észre, hogy click eventnél ez teljesen jól működik, viszont scroll esetében valamiért nem fut le, csak direktben pakolva. De az pedig ugye nem lesz jó a később behozott elemek esetén..
Itt a példám: [link] Mi a gond a scrollal?
-
CSorBA
őstag
válasz
Éreztem én, hogy téged kell megszólítani
Szerintem lassan összedobhatnánk a fórumtársakkal egy sörözést és neked pár sört
Nagyon hasznos leírás, letisztult a kép azt hiszem. Még talán annyi, hogy ugye jQueryben az onclick is valójában .on?
-
trisztan94
őstag
válasz
Hihetetlen, hogy milyen kidolgozott profi válaszokat tudsz adni, kb. mindenkinek aki legalább felig ertelmes kerdest tesz fel, le a kalappal. Tenyleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest