- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Elször is köszönöm a válaszokat.
Igen js, fentebb irtam és igen azért ide irtam
W3 az alap, akár a stackoverflow
Nem elakadtam, mert ezt senki se mondja el.
Vettem udemy-t, magán órát, youtube, grashopper, edabit..stb
De mindenütt az van, hogy ott ülök, és ezt hogy kellene program nyelven kivitelezni.példánál maradva:
Nincsenek lépések, csak az hogy szomjas vagy.
Ez csak akkor lehetséges, ha már tudod a lépéseket /nem azt hogyan kell lépni, az ok, a terv nincs meg/ , de azokat honnan tudom meg?
Mert, ha elmondja valaki akkor: "jaaaa, tényleg"Tehát nem az elkésztés a tervezés nem esik le. Valami tervet tuti csináltok , de mivel én az elején vagyok, nekem az apró dolgokhoz is meg kellene csinálni, hogy később nagyobb tervet készthessek.
Az elakadtam, utána nézek, sem működik, mert fogalmam sincs minek nézzek utána, hisz nincs terv, nincs lépés, csak üres képernyő van.
pl edabit: very easy ment, uncsi volt, rengeteget megcsináltam, borzasztó egyszerű volt. Viszont az easy meg borzasztó nehéz, az nem ment, ott ültem, fehér képernyő, mert nincs lépés, nincs terv. Azokat tudom, hogy ha ez a lépés, akkor hogy irom le, de mi a lépés arra nem jövök rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest