Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
A sötét mód váltásához állítottam most be egy változót local storage-ban, hogy ha már korábban átváltott a felhasználó, akkor az oldal eleve sötét módban induljon.
Maga a váltás így van megoldva, ez van triggerelve a dark mode ikonra való kattintáskor is:
document.body.classList.toggle("dark-theme");Ezt pedig csak így tudtam megcsinálni, hogy local storage-ból kiolvasva a változó értékét beállítsa a sötét témát:
<body onload="onLoadBody();">function onLoadBody(){const DARKMODE = "darkMode";const storedDarkModeEnabledState = localStorage.getItem(DARKMODE);if (storedDarkModeEnabledState == 1){document.body.classList.toggle("dark-theme");}}Viszont így egy pillanatra betöltéskor még az alap, világos téma látszódik, kvázi bevillan, és csak utána tölt be a sötét.
Hogyan tudnám megoldani, hogy egyből a sötéttel indítson?
Korábbra már nem tudom tenni a hívást, hiszen ott még nincs body.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi