- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget
Először is egy technikai kérdésem lenne, nem használtam soha még Ajax kérést, de ha jól tévedek, akkor a lényeg, hogy a háttérben elkéri az adatot, úgy, hogy a felhasználó semmit nem vesz észre, ilyen nincs az Angularban? Pl egy olyan funkciót, mint facebookon az értesítéseket hogy csinálják, hogy valós időben oldal újratöltés nélkül jelez?
A másik inkább ötletelés lenne
A freelancerhez hasonló weboldalt akarok csinálni, a gond ott kezdődik, hogy pl megrendelő feltölt egy projektet, amire a programozók vagy bárki reagálhat, tehát tesz rá egy órabér ajánlatot, ezt valahol ki kellene listázni a megrendelő részén, pl a hirdetései alatt kilistázza, hogy ki tett rá ajánlatot, persze ezt csak ő látná, ezután az X ajánlat közül kellene választania egyet, akinek odaadja a projektet, na már most ez a másik oldalt is lenne, tehát a programozó felrak egy hirdetést, hogy ő vállal akármilyen fejlesztést, és erre egy megrendelő ráugorhat, hogy neki kellene csinálni valamit, viszont ebben az esetben is lehet több " ajánlat" a hirdetése alatt, de nem feltétlen választ csak egyet, mert megcsinálhatja az összeset is
Egyrészt a későbbi értékeléseket kellene kötni valamihez pl hirdetéshez ,hogy ne lehessen össze vissza értékelni
Szóval erre keresek valami praktikus megoldást, gondolkoztam hasonló megoldáson is, mint a PH-s rendszer, de ott pár üzenetváltás után létrejön az üzlet, míg az én esetemben inkább személyes megbeszélések után kezdődhetne a projekt és fejeződhetne be
Remélem érthetően hadartam el mit is szeretnék, és megköszönöm ha tudtok 1-2 támpontot adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest