Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

Kérnék egy kis segítséget

Először is egy technikai kérdésem lenne, nem használtam soha még Ajax kérést, de ha jól tévedek, akkor a lényeg, hogy a háttérben elkéri az adatot, úgy, hogy a felhasználó semmit nem vesz észre, ilyen nincs az Angularban? Pl egy olyan funkciót, mint facebookon az értesítéseket hogy csinálják, hogy valós időben oldal újratöltés nélkül jelez?

A másik inkább ötletelés lenne

A freelancerhez hasonló weboldalt akarok csinálni, a gond ott kezdődik, hogy pl megrendelő feltölt egy projektet, amire a programozók vagy bárki reagálhat, tehát tesz rá egy órabér ajánlatot, ezt valahol ki kellene listázni a megrendelő részén, pl a hirdetései alatt kilistázza, hogy ki tett rá ajánlatot, persze ezt csak ő látná, ezután az X ajánlat közül kellene választania egyet, akinek odaadja a projektet, na már most ez a másik oldalt is lenne, tehát a programozó felrak egy hirdetést, hogy ő vállal akármilyen fejlesztést, és erre egy megrendelő ráugorhat, hogy neki kellene csinálni valamit, viszont ebben az esetben is lehet több " ajánlat" a hirdetése alatt, de nem feltétlen választ csak egyet, mert megcsinálhatja az összeset is

Egyrészt a későbbi értékeléseket kellene kötni valamihez pl hirdetéshez ,hogy ne lehessen össze vissza értékelni

Szóval erre keresek valami praktikus megoldást, gondolkoztam hasonló megoldáson is, mint a PH-s rendszer, de ott pár üzenetváltás után létrejön az üzlet, míg az én esetemben inkább személyes megbeszélések után kezdődhetne a projekt és fejeződhetne be

Remélem érthetően hadartam el mit is szeretnék, és megköszönöm ha tudtok 1-2 támpontot adni

Új hozzászólás Aktív témák