- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- iPhone topik
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget
Először is egy technikai kérdésem lenne, nem használtam soha még Ajax kérést, de ha jól tévedek, akkor a lényeg, hogy a háttérben elkéri az adatot, úgy, hogy a felhasználó semmit nem vesz észre, ilyen nincs az Angularban? Pl egy olyan funkciót, mint facebookon az értesítéseket hogy csinálják, hogy valós időben oldal újratöltés nélkül jelez?
A másik inkább ötletelés lenne
A freelancerhez hasonló weboldalt akarok csinálni, a gond ott kezdődik, hogy pl megrendelő feltölt egy projektet, amire a programozók vagy bárki reagálhat, tehát tesz rá egy órabér ajánlatot, ezt valahol ki kellene listázni a megrendelő részén, pl a hirdetései alatt kilistázza, hogy ki tett rá ajánlatot, persze ezt csak ő látná, ezután az X ajánlat közül kellene választania egyet, akinek odaadja a projektet, na már most ez a másik oldalt is lenne, tehát a programozó felrak egy hirdetést, hogy ő vállal akármilyen fejlesztést, és erre egy megrendelő ráugorhat, hogy neki kellene csinálni valamit, viszont ebben az esetben is lehet több " ajánlat" a hirdetése alatt, de nem feltétlen választ csak egyet, mert megcsinálhatja az összeset is
Egyrészt a későbbi értékeléseket kellene kötni valamihez pl hirdetéshez ,hogy ne lehessen össze vissza értékelni
Szóval erre keresek valami praktikus megoldást, gondolkoztam hasonló megoldáson is, mint a PH-s rendszer, de ott pár üzenetváltás után létrejön az üzlet, míg az én esetemben inkább személyes megbeszélések után kezdődhetne a projekt és fejeződhetne be
Remélem érthetően hadartam el mit is szeretnék, és megköszönöm ha tudtok 1-2 támpontot adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest