-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Vágom, hogy ott miért nulláztad úgy, de akkor is felesleges.
Appendelni később is tudsz, miután sima text()-tel felülírtad az ott lévő szöveget.
Ja, valóban, egy zárójellel elnéztem (megmondom őszintén, csak átpörgettem a kódodat), és nem az .each-ben van a függvénydefiníciód, hanem a .click() eseménykezelőben, az sem sokkal jobb...
Egyébként sztem ez annyira nem volt jó példa arra, hogy a jQuery-ben kevesebb kóddal is meg lehet oldani a dolgot, mert Te meg jQuery-ben írattál ki sok olyan infót, ami igazából indokolatlan, mint pl. a "Legnagyobb páratlan szám", "\n\nÖsszegük" és a többi statikus szöveg.Itt a korábbi plain JS-kódot lehetett volna úgy is módosítani, hogy rövidebb és jóval szebb legyen.
Persze félre ne érts, azért jó, hogy mutattál alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest