Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Vágom, hogy ott miért nulláztad úgy, de akkor is felesleges.
Appendelni később is tudsz, miután sima text()-tel felülírtad az ott lévő szöveget.
Ja, valóban, egy zárójellel elnéztem (megmondom őszintén, csak átpörgettem a kódodat), és nem az .each-ben van a függvénydefiníciód, hanem a .click() eseménykezelőben, az sem sokkal jobb...
Egyébként sztem ez annyira nem volt jó példa arra, hogy a jQuery-ben kevesebb kóddal is meg lehet oldani a dolgot, mert Te meg jQuery-ben írattál ki sok olyan infót, ami igazából indokolatlan, mint pl. a "Legnagyobb páratlan szám", "\n\nÖsszegük" és a többi statikus szöveg.
Itt a korábbi plain JS-kódot lehetett volna úgy is módosítani, hogy rövidebb és jóval szebb legyen.
Persze félre ne érts, azért jó, hogy mutattál alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Appendelni később is tudsz, miután sima text()-tel felülírtad az ott lévő szöveget.
Itt a