- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nekem spec ez itt:
var faszaObjektum = {
onChange: updatePreview,
onSelect: updateCoords,
aspectRatio: 1
};akkor is furcsa. Én azt hittem, a JScript Java alapokra hajaz, de ott értéket adni "="-al szokás, nem ":"-al. Én legalábbis még sohasem csináltam másképpen. A JQuery-t ne keverd ebbe bele, ez JScript alapot érintő kérdés. Az igazi problémámnak nulla köze van konkrét lib szintű kód részletekhez.
Azt hiszem egyszer már leírtam, hogy a példát szemlélés gyanánt ragadtam ki. Bele raktam az üres szintaktikai héj-ba egy szorzást, csak hogy valami legyen benne, ami értéket ad át oda meg vissza. Most hogy ezen juszt is elkezdesz rugózni.. irigylem a fene sok fölös energiádat. Ennyi erővel akár azt is megnézhetnéd nekem, milyen könyv van a könyvespolcodon JScript alapokról, mert a jelek szerint a Java alapok nem lesznek elegendőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Futás, futópályák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- Sony PlayStation DualSense Marathon Limited Edtition
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13" M4 10CPU / 10GPU / 24GB RAM / 512 GB / Magyar billentyűzet
- Samsung galaxy watch ultra 2025 lte garis
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest