Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy szeretnék egy Galleriffic 2.0-ás galériát összehozni Light/Thick/Clearboxal, már napok óta keresgélek, de nem találtam megoldást. Van egy régebbi verzió, amibe beletették, és egyben letölthető, de azt úgy ahogy van nem sikerült normális működésre bírnom, illetve volt egy találata a googlenek, ami nagyjából ennyit írt:
To accomplish this, you will need to call the lightbox function each time an image/caption is loaded. You would need to do this in the galleriffic onTransitionIn callback like such:
...
onTransitionIn: function() {
$('#slideshow').fadeIn('fast');
$('#caption').fadeIn('fast', function() {
$('#caption a.lightbox').lightBox();
});
},
...
Hope that helps!Viszont erre meg nem jöttem rá, hogy hová is kéne beletenni a javascriptbe, mert nincs konkrétan ilyen sor benne sehol.
JS-hez elég hülye vagyok, így simán lehet, hogy csak én néztem el valamit nagyon, ha valakinek van ötlete, hogy hogy tudnám összehozni a kettőt, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest