- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy szeretnék egy Galleriffic 2.0-ás galériát összehozni Light/Thick/Clearboxal, már napok óta keresgélek, de nem találtam megoldást. Van egy régebbi verzió, amibe beletették, és egyben letölthető, de azt úgy ahogy van nem sikerült normális működésre bírnom, illetve volt egy találata a googlenek, ami nagyjából ennyit írt:
To accomplish this, you will need to call the lightbox function each time an image/caption is loaded. You would need to do this in the galleriffic onTransitionIn callback like such:
...
onTransitionIn: function() {
$('#slideshow').fadeIn('fast');
$('#caption').fadeIn('fast', function() {
$('#caption a.lightbox').lightBox();
});
},
...
Hope that helps!Viszont erre meg nem jöttem rá, hogy hová is kéne beletenni a javascriptbe, mert nincs konkrétan ilyen sor benne sehol.
JS-hez elég hülye vagyok, így simán lehet, hogy csak én néztem el valamit nagyon, ha valakinek van ötlete, hogy hogy tudnám összehozni a kettőt, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- Abit Siluro Geforce 4 ( Nvidia Geforce 4 Ti4600) -- RITKA --
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest