Hirdetés
- Macrodroid
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
Nekifutok még1x, mert kellőképp belekeveredtem a dologba, hátha sikerül...

Ha jól értem, vannak objektumok/osztályok, amik a scriptet tartalmazó/futtató környezettől többé-kevésbé függetlenek (ezeket emlegeti JS Objectként a tutorial), ezeket valóban osztályként kapom és példányosítani kell őket (kivéve talán az array-t, az mintha automatikusan jönne létre, amikor tömböt gyártok - bár ennek utána kéne olvasnom)
Aztán van a másik csoport, (browser + HTML DOM object), akik eleve objektumként jelennek meg, ezeken át tudok "kommunikálni" magával a scriptet tartalmazó lappal és a böngészővel.
Én az XMLHttpRequest-et ezutóbbiak közé sorolnám, mivel végeredményben ez is a böngészővel, rajta keresztül a web szerverrel társalog és nem látom előnyét annak, hogy több példányt készíthetek belőle -> nem értem, miért nem a böngésző objektumok közé tették, eleve példányosított formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi