Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok
Remélem jó helyre írom ezt a hozzászólást.
Szeretnék az egyik weblapomhoz egy menüt csinálni, és megtetszett egy fajta menü.
A lényege az, hogy vannak szimbólumok és ha rá állok az egérrel az egyik képre akkor az a kép meg növekszik és ha elérte a maximális méretét akkor meg jelenik a szöveg mellette, hogy mi a menü pont neve, és ha klikkel rá az ember akkor behozza az oldalt. Ha több kép van egymás mellet akkor a képek úgy változnak, méreteződnek ahogy húzom az egeret. Kicsit olyan mint a WindowsVista menüje.
Arra már rá jöttem, hogy a képek kezdő és vég állapota fix kép a többi meg animáció.
Valahogy ezt meg lehet oldani?
Kerestem ilyen JavaScripteket de nem nagyon találtam.
Esetleg valaki tud benne segíteni legalább valami példa Scriptel, hogy mégis lássam mit kell machinálni?Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Alias Pro (Bontatlan)
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest