- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik, de hátha ti tudtok rá megoldást...
A java konzol frissítését lehet automatizálni, hogy ne kérdezzen rá mindig? (Jelen esetben win7 rendszerről van szó.) -
válasz
pokerecske1
üzenetére
Köszönöm a tippet, a javaslat nem hozott eredményt, de rávezettél, mert mellette lejjebb vettem a biztonsági szintet és így engedte a telepítést!

-
Sziasztok!
Elnézéseteket kérem, hogy itt teszem fel a kérdésem, de ennél jobb helyet nem találtam hirtelen és nagyon sürgős lenne a dolog.
A következő hibára tudtok valamilyen megoldást? Semmilyen nyomtatványt nem lehet a NAV kitöltőprogramjához telepíteni (több gépen is próbáltam). Vannak keresési találatok a hibára, de ebben az esetben szerintem a külföldi leírásokkal nem sokra megyek.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest