- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
kérdésem lenne a J2ME-hez értő emberekhez:
Foglalkozott már valaki XML parse dolgokkal, azon belül is a kxml-el? Problémám akadt az egyik metódussal, ugyanis nem sikerült megállapítanom, hogy a XmlParser parser = new XmlParser(reader) getColumnNumber() mégis milyen számot ad vissza? A fehér karakterek hogyan számolja? Számolja-e egyáltalán? ...
Ha ebben tudna nekem valaki segíteni, nagyon szépen megköszönném.Atis
-
alitak
senior tag
válasz
cellpeti #1689 üzenetére
Gyuri jól mondta. 3. félévben van Java, ott az alapokat meg lehet tanulni. Arról nem is beszélve, hogy ebben a félévben indult önálló java tanfolyam, amire lehetett jelentkezni. Ha jelentkeztél, és nem vettek fel, akkor az csak a tanulmányi eredményeid miatt van. Lehet levlista betyárkodás helyett a tanulással kéne foglalkoznod...
-
alitak
senior tag
Sziasztok!
Van egy JavaME midletem. Kéne belőle csinálnom egy osztálydiagramot. Nincsen valakinek progija, vagy bármilye, amivel meg lehet csinálni?
Üdv: Atis
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest