Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
kérdésem lenne a J2ME-hez értő emberekhez:
Foglalkozott már valaki XML parse dolgokkal, azon belül is a kxml-el? Problémám akadt az egyik metódussal, ugyanis nem sikerült megállapítanom, hogy a XmlParser parser = new XmlParser(reader) getColumnNumber() mégis milyen számot ad vissza? A fehér karakterek hogyan számolja? Számolja-e egyáltalán? ...
Ha ebben tudna nekem valaki segíteni, nagyon szépen megköszönném.Atis
-
alitak
senior tag
válasz
cellpeti #1689 üzenetére
Gyuri jól mondta. 3. félévben van Java, ott az alapokat meg lehet tanulni. Arról nem is beszélve, hogy ebben a félévben indult önálló java tanfolyam, amire lehetett jelentkezni. Ha jelentkeztél, és nem vettek fel, akkor az csak a tanulmányi eredményeid miatt van. Lehet levlista betyárkodás helyett a tanulással kéne foglalkoznod...
-
alitak
senior tag
Sziasztok!
Van egy JavaME midletem. Kéne belőle csinálnom egy osztálydiagramot. Nincsen valakinek progija, vagy bármilye, amivel meg lehet csinálni?
Üdv: Atis
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest