- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm szépen!
Mindenképpen JAVA-val szeretnék foglalkozni, majd igyekszem megbirkózni a feladattal.
Lenne még kérdésem. Mi a különbség a JAVA és a JAVAscript között? Van még ezen kívül más "verziója" is a nyelvnek? (vagy hogyan működik ez az egész?)
-
törölt tag
Sziasztok!
Áprilisban szeretnék elkezdeni programozni, s ehhez gyűjtenék információkat.
Milyen könyveket ajánlanátok?
Milyen ezzel foglalkozó weboldalakat ismertek? [ezen kívül]
Milyen szoftverekre lesz hozzá szükségem?
Mit gondoltok arról, hogy kezdőként JAVA nyelvet szeretnék tanulni? Érdemes előtte más nyelveket is megnézni, vagy jó ez kezdéshez?Teljesen kezdő vagyok, leszámítva néhány HTML oldalt, semmit nem írtam még.
Azért csak áprilisban, mert most a felsőfokú nyelvvizsgámra koncentrálok teljes mértékben (természetesen angol nyelven).Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest