- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
A float változóba csak 32bites rendszeren tudok törtszámot megadni?
A double-be pedig 64bitesen?Mert olvasom a java 24 óra alatt című könyvet (2000-ben jelent meg) és ebben azt írja, hogy a float-ban lehet tört számot megadni. Nálam nem működött (64 bites rendszer).
Rákerestem és ezt találtam:float egyszeres pontosságú lebegőpontos méret/formátum: 32 bit IEEE 754
double dupla pontosságú lebegőpontos méret/formátum: 64 bit IEEE 754Ez azt jelentené, amit írtam?
Mert a double működik tört számmal, a float pedig nem.És mit jelent az egyszeres és dupla pontosságú lebegőpontos változó?
-
zolka95
őstag
Egy tömb összes elemét hogy kell kiíratni?
-
zolka95
őstag
A programozó hogy oldja meg, hogy több nyelv legyen a programjában? Fizet egy fordítónak?
-
zolka95
őstag
Tudnátok olyan oldalt linkelni, ahol kezdőknek vannak feladatok?
-
zolka95
őstag
Lenne egy egyszerű kérdésem: Kezdő vagyok. Írtam egy egyszerű programot, ami bekér két számot, összeadja és kiírja.
Azt hogy lehet megoldani, hogy bekérésnél ha betűt írok be akkor ne akadjon ki a program, hanem kiírja, hogy "ez nem szám" -
zolka95
őstag
Sziasztok!
Notepad++ használnék és a forráskódot szeretném parancssorban futtatni, de a futtatás fülnél nem találom. Egy plugint kéne hozzá leszedni? De melyiket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest