Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
up
-
Hikvision
senior tag
Szép napot, Nemtudom,hogy jó Topicba írom a gondomat de ezért nemakartam újat nyitni.Tehát a minap arra lettem figyelmes hogy vannak bizonyos oldalak amiket nemtudok megnyitni,se FireFox-al se Explorer-el. Eddig tökéletesen működtek most egycsapásra nem. Arról lenne szó hogy mondjuk van egy weboldal és ott rákattintok egy hivatkozásra ami egy új ablakot nyitna meg ami java-t használna.És akkor nemtörténik semmi akárhányszor kattintok.Viszont bizonyos Java-s alkalmazások meg működnek chat...stb Nézegettem a tűzfalat de ha kikapcsolom akkor is uyganaz.Letöltöttem a legújabb Java Klienset is de semmi.a Válaszokat negyon megköszönném. Megnéztem a FireFox-nál a JavaScript Consolt és ilyen hibák vannak benne: Hiba: openWin is not defined
Forrásfájl: javascript: newWindow2 = openWin( 'adatok.php?tag_id=294285&sid=', 'adatok', 'width=770,height=500,toolbar=0,location=0,directories=0,status=0,menuBar=0,scrollBars=1,resizable=1' ); newWindow2.focus()
Sor: 1
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest