- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #12143 üzenetére
Sikerült megtalálnom a hibát.
LocaleHelper .java file -ban véletlen töröltem egy betűt a package name -bőlAmi érdekesség, hogy nincs instantiate .
Amit nem értek, hogy hogyan.
java tudáom szerint ez kellene:LocaleHelper localehelper = new LocaleHelper();
Ha beírom ezt a sort, akkor nincs vele baja és azt a localehelper -t használja
De ha nem írom be, úgy ahogy a linknél van, úgy is jó.A másik ami még szemet szúrt, hogy sokan if n-él nem használják a kapcsos zárójelet, és úgy is jó.
pl:if(vmi)
//code
else
//code
Hogy pelda is legyen: 19:22 -nél [link] -
válasz
lanszelot #12143 üzenetére
Ez az xml-es bohóckodást én is utáltam Androidban. Sőt, az igazat megvallva, az egész Android fejlesztést utáltam elejétől a végéit. Van egy cikk ebben a témában angolul, ezt szoktam ajánlgatni: https://rmirabelle.medium.com/the-android-sdk-is-the-worst-thing-on-earth-c3aaebbd2e6d
Százával vannak még hasonló írások: https://news.ycombinator.com/item?id=41062292
https://news.ycombinator.com/item?id=40742719Aki ezt az xml-es faszkodást kitalálta, annak remélem külön bugyra van a pokolban. Lehet egyébként procedurálisan is csinálni az egészet, de ahhoz közel nulla dokumentáció van.
Mondanám, hogy térj át inkább Kotlinra, és tanuld meg a Jetpack Compose-t, de csak akkor mondanám, ha rosszat akarnék neked (és ha nem tudnám, mi az a declarative UI nevű lázálom). Én azért hagytam abba az Android fejlesztést, mert egy tragédia az egész, elejétől a végéig.Csak egy dolgot mondok neked, ha egy framework doksijában olyanokat látsz, mint pl. hogy "less code", "intuitive", "it simplifies...", "makes it easy", akkor sovány vaddisznó vágtában menekülj onnan. Sőt, ha jót akarsz magadnak, a nagyvállalati cuccokat, úgy, ahogy vannak, kerüld el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest