- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
lanszelot #12091 üzenetére
hogy int: hat az int x =5; utan az x is int... de amugy 1. ott az ide, menj az utolso tag [one] fole, nem jon fel buborekban, h mi az? 2. log-old ki az erteket
az R.drawable.one _nem_ string, egy azonosito [ok, egyszerusitve], nem egyezik az "R.drawable.one" stringgel. Igen, backend-es voltam vilag eletemben de hallottam hiret hogy frontend egyes technologiaiban ez csiki-csuki... itt nem [ill. kerulendo, mint korabban angolul is, meg tolem is elhangzott].
csinalj csak ennyit:int imageId = R.drawable.one;
imageView1.setImageResource(imageId);
Ha ez elfut, akkor menjunk tovabb. Ha nem, hibauzenetet mutasd.
[az termeszetesen _nem_ varhato, hogy az imageId -nak barmi koze lesz a 'one'-hoz, lehet h csak nemletezo id-val probaltad, az id nem feltetlen folytonos, sot, az inkabb index nevet kapna]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest