Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
hogy int: hat az int x =5; utan az x is int... de amugy 1. ott az ide, menj az utolso tag [one] fole, nem jon fel buborekban, h mi az? 2. log-old ki az erteket
az R.drawable.one _nem_ string, egy azonosito [ok, egyszerusitve], nem egyezik az "R.drawable.one" stringgel. Igen, backend-es voltam vilag eletemben de hallottam hiret hogy frontend egyes technologiaiban ez csiki-csuki... itt nem [ill. kerulendo, mint korabban angolul is, meg tolem is elhangzott].
csinalj csak ennyit:int imageId = R.drawable.one;imageView1.setImageResource(imageId);
Ha ez elfut, akkor menjunk tovabb. Ha nem, hibauzenetet mutasd.
[az termeszetesen _nem_ varhato, hogy az imageId -nak barmi koze lesz a 'one'-hoz, lehet h csak nemletezo id-val probaltad, az id nem feltetlen folytonos, sot, az inkabb index nevet kapna]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest