Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
bucihost
üzenetére
A JVM lefoglal magának bizonyos méretű memóriaterületet, amit ő fog kezelni különböző dolgokra (lásd Memory Management). Xmx a maximum, amit lefoglalhat, de ha nincs rá szükség nem fogja.
A dokumentációban olvashatsz még részletesen a memória kezelés finomhangolásáról.Ahogy a Xms és Xmx kapcsolókról is.
Pl. Xms:
"Default Values
If you do not set this, the minimum Java heap size defaults to (depending on which mode you are running):
-servermode: 25% of the amount of free physical memory in the system, up to 64 MB and at least 8 MB
-clientmode: 25% of the amount of free physical memory in the system, up to 16 MB and at least 8 MB If the nursery size is set with-Xns, the default initial heap size will be scaled up to at least twice the nursery size. "
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest