Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Van az nd4j-n kivul olyan library (az nem kapta meg a 3rd party approve-ot, de jo esellyel azert mert egy csomo minden nekunk felesleges dolog miatt vannak nem approve-olhato dependency-k), amelyik optimalisan tud kezelni double[][] (fix meretu letrehozas utan) tipusu matrixokon vegzett muveleteket? Optimalison azt ertem, hogy peldaul nem a double[][] van alatta mint pl. az apache math3-janak, vagyis nem megy el az ido nagy resze a java hulye 2dim indexalasaval... na meg azert van valami nd4j jellegu eszkozkeszlete (pl. elemenkenti gyokvonas pont kene meg hasonlok).
Nyilvan meg lehet irni, de fura hogy nem talaltam letezot. Ami van az minden tul altalanos akar lenni.
Igen, konkretan ebben a projektben csak masik reszen letezik mar python integracio, de akkora valtoztatas most nem menne at, hogy mindent oda attenni. Egy uj funkcio lenne de a tobbihez is hozzanyulnank, mert vannak sebesseggondok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest