- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Vannak más programok. Pl. a MobiMB, vagy az Oxygen Phen Manager. Ezek is jók, bár mindegyiknek vannak speciális korlátai.
De ha a PC Suite nem ismeri fel a BT-det, akkor az nem a PC Suite hibája. Valamit te rontottál el a BT telepítése során, mert alapból kezelnie kéne azt is a PC Suite-nek. -
komzs
tag
Van más filekezelő progi is 6230ra, mint a PCsuite???
Mert ez a progi nem ismeri fel a Bluetoothomat, de egy másik progi igen, csak ezzel JAvat nem tuok felrakni -
col
addikt
Ha normálisan telepíted és nem csak másolod a .jar, vagy .jad file-t - meg az S40-hez valo java alkalmazást/programot teszel fel -, akkor működik gond nélkül.
Leírtam már más topicban is, hogy kell. Nokia PC Suite és az alkalmazások telepítése részprogrammal kell csinálni. 1000 emberből 999-nek sikerül......
Nem értem ezt a ''görcsölést'' -
GodHeart
senior tag
egyetértek Jégkokó-val, csak a jar fájl kell neki, és én is tapasztalatból mondom. Szerintem a hiba az ön készülékében, vagy valamit rosszul tetszik csinálni!
Gyakorlat teszi a mestert.
-
<#/JuNIoR
csendes tag
Hali!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet a java jatekokat a Nokia 6230i-re felrakni.
Nokia PC Suite-tal már próbáltam-> alkalmazások telepítése, így fel is sikerült rakni egy két játékot amelyek csak egy *.jar kiterjesztésűek voltak. De van olyan játék is ami egy *.jar és egy *.jad file-ból állnak. ezeket is megpróbáltam az előbb említett módon felrakni, de csaka *.jar-t látja a progi, és csak ezt rakja fel, a *.jad-ot nem. Így nem is megy a játék, mert azt írja ki, hogy ''Érvénytelen alkalmazás'' . valószínüleg kell neki a *.jad is.
szóval ha valaki tud segíteni, vagy vannak hasonló tapasztalatai, akkor azt megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest