Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Ez a téma engem is érdekel. Én is hiába keresgettem, nem nagyon találtam semmit, csak a fordítottját. De azt nem hiszem, hogy csak nekünk jutott volna eszünkbe, hogy a noti használata közben ne a kis gagyi beépített hangszórók szóljanak, hanem valami komolyabb hangrendszer vezeték nélkül.
Találtam olyan alternatívát is, hogy egy kb. 5-10 ezer forintos hangfal rendelkezik BT kapcsolattal, de ezt 50 ezer körül adják, ami túl sok, ráadásul számomra ismeretlen a márka is. [link]
Illetve Sony HI-FI-t találtam még BT kapcsolattal, 60-65 ezer körül, akkor már inkább ez. [link]
De ez még mindig sokkal több, mint amennyit rászánnék erre a célra.
Egyébként a gyakorlati alkalmazásban ez sosem akadna szerintetek, ha hatótávolságon belül vagyok? És ha esetleg BT egeret használok még mellette?
-
sbazsi
veterán
Nokiában ezt találtam: http://www.nokia.hu/link?cid=EDITORIAL_908324
Viszont ennek igencsak húzos az ára, kb egy 20-as.
Az előbb rosszul linkelt SE 9ezres ára talán elfogadható, ha jól működik.
E51-hez keresem (és valszeg maradok a Nokiánál). És nincsenek jó tapasztalataim különböző gyártók termékeivel.
Na meg ha 20.000 Ft, akkor inkább bedugok egy kábelt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest