Aktív témák
-
B.o.B.14
csendes tag
Szia!
Hogy érted, hogy nem támogatja? A formátumot? Vagy mit? Amúgy a composer azt nem muszáj, szinten nem is érdekel, csak hátha van ilyen program is, nekem a többi lenne fontos, ott is inkább a [cleen] és az [explicit] hwlzés hozzáadása, eltüntetése. Nincs ilyen program ami tudja ezeket?
-
-
B.o.B.14
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még, így keveset tudok. Egy olyan programot keresek, amivel átfogóan tudom szerkezteni az iTunes dalaimat, pl.: megtudjam adni az évet, hónapot és napot, valamint a gyártó céget is betudjam írni. Ez nem olyan fontos, de hátha van ilyen is: a "composer"-t a dalaimnál autómatikusan kitölti. Ja és még egy kérdées, hogyan tudnék [explicit] illetve [cleen] feliratokat a dalokhoz adni?
Windows-om van.
Kérlek segítsetek, mert már két hete küzdök ezekkel a "problémákkal" !
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest