- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
rég dolgoztam már boltban, de nem rémlik hogy a nagykerek szerettek volna visszavenni bármit
ilyen helyzetben meg nyilván nem akarják magukat oboáztatni - az egy más dolog hogy sok boltban nincs is kártya, hanem nagykerből listázzák -KAMELOT
most sokan úgy gondolják volt egy kis esés és bedől minden, osztán' várnak...osztán' lehet meglepődnek :d
-
KAMELOT
titán
Majd az isten nyila fog beléd állni, amikor szeptemberben meglátod a nv 40xx sorozat árakat. Inkább vedd meg aztán játsz, minthogy vársz arra, hogy 10-20k esik. Amikor meg esik egyből megveszi valaki és negy is fel HA-ra, természetesen haszonnal.
Árak akkor fognak esni, ha tartósan 20k alatt lesz a BTC. Arra viszont ne is számítsunk!!!4264adam: Alap horgászfelszerelést esetleg veszel és hol vannak a kiegészítők?!? Aztán azt még bányába sem teheted
-
koko52
nagyúr
Sőt, webshopokban felfelé mennek az árak. 3080 most 40k-val drágább mint 2 hete. Akkor lehet mégsem a bánya miatt van 300%? Eddig is ezt szajkóztam, benne van vastagon, de az áremelkedés feléért felelős kb. 2017-ben is ~50%-ot dobott a kártyák áraira. Akkoriban vettem volna 1060 6Gb-ot és a csúcson volt kb 50%-al drágább. Majd soha nem ment vissza, drágább maradt kb 20%-al.
-
4264adam
veterán
EURO / HUF Árfolyam
Corona
Növekvő bányászat (készlethiány)
Valós pénzt termelő VGA-k
Bitcoin árfolyam
nővekvő (ja nem) magyar gazdaság
Inflációsoroljuk még a 2019 előtt nem számottevő hatásokat?
ETH POS számolásra akar átállni amihez nem kell ekkora erőforrás, de ezt megint eltolták Júliusra. Ha most nem lesz eltolva akkor nem lesz vga bányászat ETH-val. Valaki most adott el belőle a POS érkezés lengetése miatt, ami ismét elamardt --> DONE -
Chaser
legenda
óóóóó, az semmit nem jelent
eth milla' környékén, btc 40k+ $, ez semmi sajnos esésben, úgy látszik itt szépen meg is álltak egyelőre
nem "álltam beléd", csak nem értettem mire alapozod hogy reális amit szeretnél
ha beesne az eth 500e ft-ra még akkor is megérné foglalkozni vele, valami 200e ft rémlik ami már határeset -
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- OpenWRT topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest