Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
pourri
aktív tag
Eddig ódzkodtam a delia-tól, de ma vettem egy pirosat, és szerintem sokkal jobb mint a Terea, és még olcsóbb is.
-
pourri
aktív tag
válasz
fecaga21 #3829 üzenetére
Nem jelentém pontosan így ki, szerintem ez erősen ízfüggő. Összeségében picit gyengébbnek hat az iqos, de kellemesebb az íze. Glo-t azért is hagytam abba mert egy idő után hányás íze volt. Igaz a borsmentás ízt nem sok minden übereli iqos ízek közül sem, az az egyetlen ami hiányzik a "túloldalról".
-
pourri
aktív tag
Na így megkóstolva az összes ízt, azt mondom a dinnyéset nem übereli semmi. Jó még a kék mentolos a russet és a silver. Nektek melyik a kedvencetek?
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Glo készülékről váltanék iqos-ra, ismerőseim körében mindenki iqos-t szív, és próbálgattam sokkal jobban bejön nekem.
Az Iluma prime ára is akciós most, vagy csak a sima Iluma? Mi a lényegi különbség a kettő között, csak esztétikai vagy működésbeli különbség is van?
Valaki leírná nekem nagyjából milyen terea-k vannak? A fantázianeveikkel találkoztam , de a dohányboltban nem szeretnék úgy kérni valamit, hogy Turquoise tereát kérek, mert kiejteni sem tudom, leginkább a neo-t is az ízek szerint kategórizáltam, nem a neveikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest