- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- iPhone topik
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Oldman2 #192133 üzenetére
Elméletileg azt kéne tudnia, hogy az eseményen belül külön be tudod állítani a bevásárlást és ha beírod a tételeket, akkor azt kategóriákra szedi. ... Én eddig jegyzetbe írtam a bevásárlólistát és amikor láttam ezt a feature-t, megörültem, hogy milyen jó ötlet. Azt írták, hogy a magyar nyelvű telefonokon nem megy, de én angol nyelven használom, feltételeztem, hogy menni fog. Kipróbáltam, tényleg ott volt a shopping, megörültem, de tovább nem forszíroztam. ... Most kipróbáltam úgy, hogy vittem is fel tételeket, de nem kategorizálja, szóval ugyanott vagyok, mint a jegyzetekkel. Mindegy, az időzítő viszont tényleg működik és annak nagyon örülök.
Mondjuk ezek nem túl bíztató jelenségek, ráadásul Te nem is egy régi telefont használsz. Én widgeteket egyáltalán nem használok, szóval nekem ezek ezért nem tűntek fel.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Politika
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xbox Elite Series 2 controller + Wireless charging dokkoló + USB receiver
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest