- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bekékült a Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseboy
csendes tag
Szia,
Voltam a hivatalos Apple szervizben, végig futtattak rajta minden tesztet. Mondták, hogy az új frissítés majd megoldja.
Most IOS 15.4.1 van rajta.
Csináltam alap visszaállítást, nem mentettem vissza Cloudból semmit, hálózati visszaállítást, más szolgáltatós SIM kártya cserét, mindent is.
Android telefonokkal működött minden, azonban egy IPhone-nal sem. Beszéltem kétszer az Apple támogatással, azt se tudták miről beszélek, és elvileg nincsenek összekötve a fejlesztőkkel, pedig a telefonból kimentettem a fejlesztési listából a hiba leírásokat, elemzéseket. Ezeket el se küldhettem nekik e-mailbe. Csináltak távoli ellenőrzést, ott is minden oké volt.Elvileg az apple fórumok alapján egyes Samsung TV- kel se működik.
Végül vettem a multimédiához 23 ezerért egy CarKit-et, amely Carplay-jel megoldotta a gondot, persze ott se volt mindegy mely kezelő appt töltöttem le hozzá.
Simán a hotspot multimédiával carplay nélkül azóta se jó, laptoppal (Win) hol jó, hol nem. Macbookkal mindig jó.
Szomorú, de a 30 ezres céges android telefonommal minden hibátlanul működik.
Telefon hibát kizártam, multimédiával december előtt jó volt (valószínű a 15. IOS előtt), egyéttelműen ez a gond. Előrébb lépni nem tudtam. Azt mondták, hogy a multimédia nem kiforrott. 3 autóba van, az egyikbe 4 éve.. minden hibátlan....A problémáról beszélni lehet, semmit se kezd veke senki.
Deee, majd hátha az IOS 16, a legközelebbi telefon cserénél pedig elgondolkodok a márkán. Régen az Apple azért kiemelkedő és modern volt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Hardcore café
- Goddess of Victory:Nikke
- Foxpost
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest