- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
Szisztok
A telefonra feltett filmeket hol találom meg?Ps: brunorbert
-
chubii
senior tag
válasz D@niel #27350 üzenetére
Mennék megvenni , ha lenne annyim Sajnos max 100k-m van iPhone-ra, így nem akarom elkapkodni . ( tudom,hogy ennyiért szinte lehetetlen kapni. ezért is akarom megvárni a 4G-t. ) Most próbálom fejleszteni az egyik gyengémet, a várakozást A vaterát meg a hardveraprót is nézegetem. Mindig vannak újabb, jobb ajánlatok ott.
Addig használom a tesó régi SE W580i-jét, ami már kezd szétjönni a csúszkájánál, de egyenlőre még bírja ....[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
WuuWuu
tag
válasz chubii #27353 üzenetére
enis 100ba vettem nagyon kifogastalan allapotban garival
plusz adott a srac autos töltöt meg tokot amiket ö vett hozzá kb 7ezerbe jött ki vele. ugyhogy ha aztveszed 93. kikell fogni nekem nagyon nagy mákom volt az tény
es nemis kpra vettem mer masik telo+ráfizetés.viszont vaterán szeretik a készpénzes vásárlókat, kérdezgesd körbe hogy mennyiér adnák oda.
-
bmwk1200s
őstag
Mi a mai free app a gameloft-tól?
Semmit sem írok alá!
-
Kommy
veterán
-
and1mixtape
tag
Van aki mar hasznalta az AirVideo appet? pontosabban mit is tud ez? megeri annyit kiadni erte?
-
Csabee.
nagyúr
1hét múlva ha minden jól megy akkor hátlapot cserélek az iphone-omon!
Ti szedtetek már szét 3G-t?
Üdv: Csabee.
-
and1mixtape
tag
Johetne mar a Happy Hour...
-
kersakdaved
tag
válasz and1mixtape #27369 üzenetére
Hát ja.. Énis azt vàrom már. De holnap fél 5-kor kelés melóba, úgyhogy igyekezhetnének igazán.
-
and1mixtape
tag
válasz kersakdaved #27370 üzenetére
Azert ez mar pofatlansag megint...
-
bmwk1200s
őstag
Annak azért örülök, hogy az iTunes-on nézve, sok-sok jó és ingyenes játék van a Gameloft-tól!
Semmit sem írok alá!
-
Doresz
tag
válasz and1mixtape #27371 üzenetére
nem akartam hülyeséget mondani, de 2szer is a 'majd 6 óra múlva esetleg' tweet-et nyomták :S bocsánat.
-
Doresz
tag
válasz Doresz #27373 üzenetére
na megvan! Hero of Sparta az ingyenes játék, bár vmiért nem jelent még meg a hivatalos twitteren, csak keresésnél találtam rá.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz adnoctum18 #27339 üzenetére
Köszi kipróbálom!
-
D@niel
addikt
Srácok felraktam a weather icon-t a cydiából. Belőttem mindent, a status bar-on ott is van, csak tegnap óta ugyanazt az értéket mutatja. A gyári weather 1. helyét állítottam be, ott már változott is az érték, a status bar-on meg semmi. Viszont ha a gyári app-ban az 1. oldalra más helyszínt adok meg, automatice változik a status bar-on is. Nem értem, pedig úgy állítottam be, hogy a gyári app időjárását írja ki.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
leroyclub
senior tag
vettem egy kanadai iphone-t. 3.1.2 van rajta tehát megtudom csinálni hogy jo legyen itthon, de ha késöbb restore-ra kerül a sor , akkor nem tudom milyen sim-mel aktiválhatom, mert az elado nem tudja milyen fügö eredetileg, mert ö is használtan vette. hogy tudom ezt megoldani?
-
and1mixtape
tag
Milyen programmal tudom megnezni azt hogy hol volt gyartva a telom? vagy a dobozon irja valahol?!
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem az iphone 3g-met és valamiért tegnap estétől elkezdett ugrálni az akksi töltöttsége. Ma délelőtt figyeltem fel rá, hogy van valami baja mert fel volt melegedve és jelezte hogy tölteni kéne, úgy hogy este még 74%on volt. Csodálkoztam rajta mert nem csináltam vele semmit csak magába állt éjszaka és ált nem is szokott esni max 2%ot éjszakánként vagy ha nem használom. Most felrakom töltőre elsőre 4%ot írt ki, aztán 36-ot és fél perce rá meg hogy 20% alatt van a töltöttség úgy hogy közbe töltöm!
Valakinek van valami hasonló gondja vagy nekem van valami vele?
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
E.Imi
csendes tag
Sziasztok,
Lehet h mar volt ilyen kerdes de lusta vagyok vegigolvasni az osszes hozzaszolast
Olyan progit keresnek iphonera ami kijelzi a nem fogadott hivasokat vagy a beerkezo smseket. A missed callal probalkoztam de az nem igazan jott be.. Valami masik alternativa?
Gondolok en itt olyanra ami pl. villogtatja a kepernyot.
Elore is thx a helpet!!
Udv,
ImreCM HAF 922 + 2db Enermax Cluster / Enermax Liberty 620W / Q9550@3,8Ghz / Corsair H50 / Asus P5K Deluxe / 6Gb Team Xtreem 1066Mhz DDR2 / OCZ XTC / EVGA GTX 295 / 2 x Samsung 320 Gb Raid 0 Samsung 750 Gb / Benq E2200HD / X-fi Xtreme Music / Logitech Z-5500
-
Misi1979
őstag
válasz and1mixtape #27384 üzenetére
Taiwan, Kína. De a dobozon is írnia kell.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Csapi007
veterán
válasz ambrus14 #27385 üzenetére
Hy
Több oka is lehet. Beragadhatott a mobilhálózatok közé (3G/EDGE). Vagy lehet a push szórakozik.
Kapcsolk ki a 3G-t és a Push-t, ha továbbra is csinálja akkor restore.E.Imi: Végigolvasni nem kell ugyanis van kereső amit használhattál volna.
Van többféle is, pl. LockInfo, ez csak megjeleníti. De a Reminder nevű progi tud statusbar ikont rakni, hangot kiadni, rezegni. Persze ezekhez mind kell JB."Csak úgy mondom"
-
E.Imi
csendes tag
válasz Csapi007 #27388 üzenetére
Kosy szepen a gyors valaszt mindjart nezem is
CM HAF 922 + 2db Enermax Cluster / Enermax Liberty 620W / Q9550@3,8Ghz / Corsair H50 / Asus P5K Deluxe / 6Gb Team Xtreem 1066Mhz DDR2 / OCZ XTC / EVGA GTX 295 / 2 x Samsung 320 Gb Raid 0 Samsung 750 Gb / Benq E2200HD / X-fi Xtreme Music / Logitech Z-5500
-
kersakdaved
tag
Én meg kb 10 perccel egy előtt aludtam be. készültem hogy egykor hátha lesz már. sejtettem h valamikor egy óra körül lesz majd a dolog. Ráadásul igencsak érdekelt volna ez a játék. De sebaj, még 500 forintba sem kerül...
hátha ma is valami komolyabb játékot tolnak majd.[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
válasz ambrus14 #27385 üzenetére
Ez aksi probléma lesz tuti!
Először csináld úgy hogy teljesen lemeríted addig hogy kikapcsoljon magától utána meg feltöltöd teljesen. Ha így sem jön rendbe akkor iDoki
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
leroyclub
senior tag
ha nyomok egy olyat hogy minden beállitás és tartalom törlése akkor eltünik a jb és ujra is kell aktiválni?
-
bendikeee11
tag
Megtudnátok mondani a program nevét amivel megtudom jeleníteni az iPod Touch képernyőjét a monitoron? és tudom is irányítani?
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
Csapi007
veterán
Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest