Hirdetés
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Oldman2 #303433 üzenetére
Egyszer valamelyik telefonnál mintha láttam volna ilyet. De lehet nem gyári app-pal volt…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
antocskin
tag
válasz Oldman2 #303433 üzenetére
Hogyne.
Nálunk a cégnél valami alap egyszerű Samsung Galaxy-k vannak (pontos típust nem tudom, de ha érdekel holnap megnézem) és azoknál a videófelvétel indítása után középen egymás mellett jelenik meg Stop és a Pause gomb. Annyiszor állítható meg és indítható újra a felvétel ahányszor csak szükséges.
Nem hittem volna hogy egy olyan nagy feature ezért gondoltam hogy az iPhone-ban valami „rejtett megoldás” van erre.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz Oldman2 #307795 üzenetére
Használom és tökéletes vele (Microsoft 365 családi, 5 felhasználós csomag - tagonként 1 TB tárhely). Ebbe mentek sok mindent és így telefonról, tabletről és laptopról is gond nélkül elérhető minden. (Plusz van külön "zárolható" tárhely rész is, amihez csak plusz jelszóval férsz hozzá.)
[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
vadkörte
addikt
MS OneDrive és Google Drive és Dropbox felhőket használok. Igaz "csak" MacOS-sel. Az iCloud felhasználásom minimalizált.
Az egyéb felhők pl. a "külső" megosztás miatt előnyösek. Amikor nem magaddal akarod megosztani a tartalmat - szinkronizálás az egyes almás eszközeid között - hanem külsősöknek, legyenek azok rokonok, ismerősök, barátok, vagy üzletfelek, osztod meg.
Illetve akár backup-nak is használhatóak.Üdv. V. Körte
-
senior tag
Igen, nekem van egy full Apple Office365 Family előfizetésem, ami OneDrive-ot is tartalmaz, és én az Apple-gépeimmel (de az igen ritkán használt privát windowsos laptopommal is) használom. Finderben (jelenleg Ventura) és Commander One-ban is ugyanúgy használható, mint egy normál meghajtó, ide-oda lehet másolgatni. Fájlmegosztásra, felhőben tárolásra tökéletes. Ez szól mellette.
Ellene? Talán hogy nincs olyan "faszán" integrálva a rendszerbe, mint az iCloud, de ez minden nem-iCloud felhőtárolóra elmondható. A Finderbe integrálás nem mindig tökéletes, nekem most éppen a "View online" kontextmenüpont nem csinál semmit.
De gondolom nálam van a hiba. Szerintem, ha jónak találod az árát, nyugodtan befizethetsz rá.[ Szerkesztve ]
-
ribery22
tag
Én is M365 részeként. Jól elérhető minden eszközről (iPhone, iPad, Android, Win) és külsősökkel sincs fennakadás (érdemes lehet dobozos előfizetést keresni, iStylenál tavaly hó áron volt)
Egyedül az hiányzik, hogy iOS nem tud ide biztonsági menteniHiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
M1995
aktív tag
-
addikt
-
p2pp
őstag
válasz Oldman2 #308192 üzenetére
Anno amikor az i14pro vettem Vodafone verzió kilőve sajnos.
Nem is értem mi a francért kell bezárni a mobilokat?
Emiatt kellett sokkal drágábban máshonnan vennem.
Nagyon pipa voltam miatta, mert Telekom és Voda Simem van. Most az i15 is be van zárva a Vodánál???Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
aktív tag
-
Tibee86
nagyúr
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Külpolitika
- Milyen TV-t vegyek?
- Interactive Brokers társalgó