- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
domerator
veterán
válasz domerator #185315 üzenetére
Ez nem semmi... az akksit tényleg jól megtolták, átlagosnál húzósabb nap volt ma legalább 4-5 óra BT zenehallgatással, pár telefon, kis netezés, vagy másfél óra waze, fájlmásolgatás, doksi olvasgatás és most vagyok 11%-on a telefon a használatot 8 óra 37 percnek mérte, a készenlétet pedig 18 óra 30-nak.
Másfél éves a teló, szerinte 87%-os az akku öregedésállapota. Nem lehet nem észrevenni a hirtelen bazi nagy javulást... egyszerűen sokkal lassabban csordogálnak a százalékok... most is percek óta itt világít az asztalon mellettem és azóta 11%-on áll... 11.3 alatt már rég esett volna egyet legalább. Mi lenne most akucsere után vadiúj akkuval? Szerintem kibírna majd' 2 napot.Ja és mellesleg minden megy rendesen akadásmentesen mint az olajozott hering... ha ezt a 11.4-et így összerakták, akkor azt hiszem a 12-nél áll a padlón lesz (ha el nem cseszik, de nem hiszem, ha már beharangozták a rendes iparosmunkát)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
buvartacsko
addikt
válasz domerator #185670 üzenetére
Nekem ők cserélték az AirPodsot, ők szervizelték a 6s-em, jó munkát végeztek, és nem geciztek mint a Telemax. Nyilván felírják az eszköz állapotát. Ha te szervizes lennél és leadnák neked karcosan (akármennyire is rendeltetésszerű használatból ered az) Te nem írnád ezt rá az átvételire? Mert én ráírnám. Utána még én szívnám meg. Ez egy teljesen általános eljárás.
Szerintem az AirPods meg a Watch szervizelése itthon még nem annyira megy, ezért több idő. Nekem 1 hónapot nem volt AirPodsom.
[ Szerkesztve ]
-
r00r1
aktív tag
válasz domerator #186001 üzenetére
Hosszú időre vettem, 2-3 év, így ez tűnt a 3 giga ram miatt a legjövőállóbbnak. X-et pedig nem fogok venni, először csinálják meg jól a faceid-t (direkt napsütést nem szereti, sem a tök sötétet, ketrecharcos kollégák panaszkodtak, hogy meccs után nem nagyon akarja beengedni őket a telefon..)
Azért mégegy SE maradt (céges), szóval a méretétől nem fogok elszokni. Tény, hogy egykezes használat ennél erős koncentrációt igényel.
-
herdsman12
őstag
válasz domerator #186327 üzenetére
Muti, pontosan hol is történt ez?
Megnézném Te melyik droidos topikba jársz az iPhone-os ügyekkel.(#186333) lugosi
Figyi: nem tünt fel, hogy itt udvarias köszönömmel leugrottam a kérdésről.
Ha meg csak gyűjtöd a hsz-t, akkor írjál még valamit. -
domerator
veterán
válasz domerator #186958 üzenetére
Köszi mindenki válaszát, csak feltettem a 12b2 publikust... eddig nagyon jó!
Hívás utáni display sötét marad bug megszűnt, beállításokban a mobilnet beállítások scrollozása immár lagmentes és összességében minden sokkal gördülékenyebben megy.
Akkut még nem tudom, de nem tűnik rossznak.
FIGYELEM!
Most olvastam a szifonon, hogy a szoftverfrissítés kapott egy almenüt automatikus frissítést lehet bekapcsolni ÉS DEFAULTBAN BE VAN KAPCSOLVA!!!
Aki nem akarja hogy a telót reggelre az aktuális következő verzióban találja, az kapcsolja ki ezt a cuccot.
-
dud998
őstag
válasz domerator #187073 üzenetére
Szerintem is nagyon jó lett. Kíváncsi vagyok, hogy mivel tudják még ezt fokozni az őszi véglegesig.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
válasz domerator #189588 üzenetére
X-en is nagyon jó lett, szuper gördülékeny minden, és a Face ID feloldás mintha hajszállal gyorsabb lenne.
Lehet csak az animáción gyorsítottak.iPad Pro-n is nagyon szupi. Amin meglepődtem, hogy milyen gyorsan települt mindkettőre.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
hemaka
nagyúr
válasz domerator #191290 üzenetére
Nekem pont az ellenkezoje volt, bar az is lehet, hogy amiota megvettem lassan egy eve nem volt csak otan frissitgetve vegig az osszes betan keresztul.
Gondolom most sokalt be, mert ejszaka airplane-ban merult siman 10%-ot a 12.1 beta.
Szoval vissza toltam a siman 12-ot, tesztelgessen most mas is. -
veterán
-
nederlanden
senior tag
válasz domerator #195677 üzenetére
Azert kerdeztem, hogy hosszabb tavon probalta e valaki a felso samsung/huaweit!!,mert 1-2-3-4napra en is atugrottam valamikor par eve es persze hogy zurzavaros volt mint egy vw-bol egy infinitibe kb
Viszont nemreg 2 ismerosom is vett huawei mate 2pro-t amit azota is hasznalnak es el vannak ajulva az eddig csak iphone hasznalat utan minden tekintetben.Konyorognek csak probaljam 2hetig.Felnott csalados komoly uzltembemberekrol van szo ,szoval nem tinik tapasztalaira alapoznrk.Nincs kulonosebb bajom az iphoneval sot, csak mar isztonyat unalmas,elore tudom h uj koratol 10honapig birja az akku 1bo napig majd onnan egy napot sem teljesen,semmi erdekesseg, ujitas, valtozas, szoval mint egy fadarab olyan hasznalni es birtokolni csak azert szeretnek "atmenni"."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
domerator
veterán
válasz domerator #195701 üzenetére
bocsánat... benéztem, ez már az SE volt... annak 2GB volt a ramja... és itt 82MB a szabad... de szerintem ugyanolyan jelentőségű, mint a 12MB... itt egy kuka már összefossa a saját töltőcsatlakozóját
(valahol megvan a 12MB-os 5c screenshot is!)
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz domerator #195703 üzenetére
Szia!
Köszönöm, ez elég beszédes
Bár azt tudtam, hogy totálisan más a memória kezelés, azért is van jóval kevesebb az iPhone-okban, csak arra voltam kíváncsi, hogy hosszútávon mennyire jár ez teljesítmény csökkenéssel és a 2GB az időtávlatban mire elég. De ahogy nézem maximum a multitaskingot fogja érinteni, hogy kicsit többször töltögeti újra ami régóta a háttérben van, mivel 2-3 programnál egyszerre úgy se használok többet, valószínűleg ez nem érintene.(#195700) Prowler: Igazából a mérete is vonz a telefonnak, mert akármennyire is kényelmesebb nagyobb kijelzőn tartalmat fogyasztani, 5" fölött már -nekem- nagyon kényelmetlen egy telefon, pedig hosszú ujjaim vannak, de így is. S egyre csak nőnek, nőnek a kijelzők, szerintem már mindenki kezd átesni a ló túloldalára :S. A Plus még határeset, de már nagyon kilóg a keretemből. A sima i8 is már a megszokottnál több, mint amennyit telefonra szánnék.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz domerator #217982 üzenetére
Az hogy őt mindenki tudja hívni... hát nem biztos, hogy tudja,hogy nem tudják hívni.
Nem vagyok szakértő, de más téren volt valami hasonló szívásom és ott a k.rva régi SIM kártya volt a ludas, értsd, a 20-as telenoros szám még pannon gsm-es simmel ment. Sim cserével helyreállt minden. Csak egy ötlet... ingyen cseréli a szolgáltató a régi sim-et.-
-
TTomax
félisten
válasz domerator #217985 üzenetére
Mi most mentünk ugyanígy a vodához,hurcibált telenoros számokkal....(flottás) ugyanezek a problémák voltak nálunk is,készüléktől (s10,s10+,XS,S9)függetlenül vadi új simekkel.Ha egyszer már oda-vissza megvolt a csörgetés akkor már azzal a számmal nem igen jön elő a probléma.Nem tudom mi okozza ezt,szerintem a számhordozás ....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
dud998
őstag
válasz domerator #222729 üzenetére
Nekem 11 Pro-n semmi gond sincs a bétával.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz domerator #222964 üzenetére
Nem igazán, és az időjárás sem.
-
dud998
őstag
válasz domerator #222969 üzenetére
Nekem sokszor az újraindítás segített, de nem volt tartós az eredmény. Illetve azt vettem még észre a bétában, hogy ha bluetooth-on hallgatok zenét, meg-megdöccen pillanatokra. Van egy AirPods Pro és egy Sony fejhallgatóm is, mindkettővel csinálja. Tegnap visszatettem a legutolsó 13-as IOS-t. Egyenlőre felhagyok a bétával.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest