- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz lajki7 #62450 üzenetére
Van lejátszó sok: én vagy a vlc-t vagy az AVPlayer-t javaslom. Egyik ingyenes a másik fizetős.
Erre is van egy ilyen app (próbáltam, így biztosra mondom). Az Air Video HD [link] Felrakod telefonra, a klienst a gépre és streameli neked a videókat.
A telefon mappáit sosem ogod elérni a zárt rendszer miatt, csak a videókat, illetve egymásból tudsz megnyitni fájlokat.
Zipet ki tudsz tömöríteni a Documents nevű ingyenes appal.
Az hogy elérd a saját gépedet fájlszinten (ne csak a videókat), nem tudom hogyan kell, mert nem kellett még soha. -
r3dsnake
nagyúr
válasz lajki7 #62453 üzenetére
Nem adathordozokent latja, hanem ha azonos halozaton van a ket eszkoz, akkor az nPlayer nyit egy helyi webszervert ahol a telo ip cimenek beirasaval, es itt tudsz fajlokat masolni az nPlayer appba.
Valamilyen szerver mindenkepp kell, hogy lasd a gep mappait, samba tuti megoldas, de olyat csak linuxon csinaltam eddig. Asszem bigdady csinalt smb megosztast winrol, hatha lesi a topicot. Ugy remlik csak annyira kell odafigyelni, hogy jelszavazott win fiokod legyen es akkor menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz lajki7 #62622 üzenetére
Freemyapps-al pikk pakk meg tudod venni bankkártya nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz lajki7 #62622 üzenetére
A legjobbak fizetősek de evickelhetsz is ingyenesekkel de nem ugyanaz az érzés lesz
Nekem is BB van és semmi gondom velük. Nincs különbség maestro és maestro között. Honlapjukon is írják hogy interneten lehet vele fizetni ha maestro logó ott van. És ha még vadaszcsiganak elfogadta akkor csak te bénázol valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz lajki7 #62668 üzenetére
ezt kitől hallottad?
mint előttem is írták csak akkor kapcsol be ha szükség van rá
egyébként én nem vettem észre hogy 10 percel hamarabb kellene emiatt a töltőre dugni a telefont.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
M@te
senior tag
-
M@te
senior tag
válasz lajki7 #62716 üzenetére
?
ha arra vagy kíváncsi hogy a beállításokban a használat címszó alatt milyen értéket mutat akkor általában azt amikor aktív volt a kijelző vagy pl zenét hallgattál lezár kijelzővel, de amikor egy program pl helymeghatározás fut a háttérben akkor azt is használatnak veszi vagy ha épp az emaileket kérdezi le
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Ragnar95
félisten
válasz lajki7 #62744 üzenetére
5GB, de ez nem adattárolásra való, hanem a telefon backupolására, illetve iEszközök közti szinkronizációra.
gabormp: restore se fog menni, csak DFU-ból, de utána aktiválni sem lehet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
skidrowkill
aktív tag
válasz lajki7 #62845 üzenetére
Béta verziót fel lehet rakni sokkal gyorsabb vele az i4
ha leszeded az IPSW-t és iTunes-ban SHIFT+Frissítés gombra kattintva betallózod a 7.1-es ipsw-t
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
ittakary
nagyúr
válasz lajki7 #63154 üzenetére
Tudjuk. Ha annyi százasom lenne, ahányszor ezt láttam már leírva itt, hogy "nehogymár visszaolvassak!?", akkor most innen írnék nektek: [link] - WOW ez ám a HQ fotó
(#63155) bandus: Kontaktokat vcf fájlba exportálod a HTC-n, utána pedig az icloud.com-on beolvastatod, és onnan majd telefonon való bejelentkezés után rásyncel magától
SMS-eket sehogy (tényleg nem)
Képeket meg... Hát erre sem tudok épkézláb megoldást. Dropboxból esetleg egyneként letöltve / elmentve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung S24 Ultra 12/256 /Fekete/ + kiegészítök
- Honor 200 pro Dual Sim 5g 12gb 512 gb vadiuj garanciával.
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black TiTanium 95% ! 4 Hó nemzetközi APPLE Garancia
- Samsung Galaxy S4/FE/128! Samsung két év garanciával, elektronikus számla! 2024,10,14, vásárlás!
- Samsung S10 8/128 GB Dual SIM (SM-G973F/DS) kártyafüggetlen telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest