Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
válasz eventus #203598 üzenetére
és Moz:
Eddig egész jónak tűnik, bár még 24 órája sincs fent. A legfontosabb, hogy visszatért a megnyitás a háttérben opció a Safariban.
Egy zavaró bugot vettem eddig csak észre: a megosztás menüjében elromlottak a nevek, az előzőben még rendesen kiírta, hogy Anya.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
-
veterán
-
Ngtx
aktív tag
válasz eventus #219894 üzenetére
Mióta az eszemet tudom Sygic felhasználó vagyok.
Ha fél évente egyszer használom akkor talán még sokat is mondtam, de nekem bevált. Főleg, hogy anno volt valami brutális akció valamelyik kiegészítőjére és akkor megvettem. Tartalmaz minden finomságot ami vezetés közben nagyon jó.apple user
-
herdsman12
őstag
válasz eventus #224669 üzenetére
Más funkciói működnek a 3uTools-nak? (Pl Info, Books, Files)
Másik kábel esetleg?
Dokuments app (és még sok másik) kábel nélkül, böngészővel használható, ha az se látja a képeket, akkor kényszerített újraindítással lehet próbálkozni. A többi ötletem már húzósabb.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz eventus #227311 üzenetére
Az hagyján hogy van ez a bug, de nekem Messengeres kontaktok vannak a lista elején pedig Messengeren nem is osztok meg képeket. Gondolkoztam rajta hogy leszedem a francba és akkor hátha a sor végére kerül ismét telepítés után, mert iOS 13-ban iMessage kontaktok voltak az elején...
⭐ Stella
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz eventus #228858 üzenetére
3utools-t nem használok, azzal kapcsolatban hátha más tud segíteni (nem tudom, nem-e lehet bekapcsolva valami olyan opció, hogy csökkentett méretű fotókat töltsön le, nem tudom mi lehet, optimalizált méret vagy ilyesmi - ha igen, itt kellene original-ra állítani, ha van ilyen kapcsoló).
Ha az icloud.com-ról letöltesz fotót böngészőn keresztül, akkor az nem az eredeti file-t tölti le. Példának kedvéért most kipróbáltam egy tegnapi képpel, 3.5 mega ha a böngészőből töltöm le, 8.2 mega ugyanaz a kép ha az eredetit exportálom a Fotókból. (Ez egy fényképezőgéppel készült kép, de a telefonosnál is látszik a méretkülönbség.)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz eventus #235207 üzenetére
Kipróbáltam már a poén kedvéért (iPhone 11 pro max), Safari alatt bejelentkeztem premiumba, és simán megy, bármilyen app mehet alatta: [kép]
Azert elég para, hogy fél év plusz alatt sem sikerült az appból megoldani, ahogy a messengernek (Facebook) sem.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest