- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koala69
tag
ha nagyon nem megy a project, akkor szerintem probald meg egy ESP32-2432S028R-el, abban ossze van drotozva minden,
en tegnap rendeltem kettot, csak ra kell tolteni a az ide-bol a leforditott programot es mukodik --- itt van hozza minden A csoportban a file-ok kozott "glitch" kezdetu doc-ban talalsz segitseget, abban van a hozza valo myoptions.h is
-
koala69
tag
Udv Mindenkinek,
emlekszem volt rola mar szo, de nem talalom.... mit kell modositanom, hogy bekapcsolaskor egy meghatarozott stream induljon el automatikusan?koszonom!
-
koala69
tag
válasz
bimbula53 #631 üzenetére
koszonom a valaszt! --- PAM 8403 nagyon jo, csak kicsit soknak tunik a fogyasztasa a gyakorlatban, pcm5102+PAM 8403 eseteben a jelenlegi config egy hangszoroval kb 2-4 orat mukodik, ugyan ez az osszeallitass Max98357 -al kb 6h-t uzemel, ezert gondoltam az erositot kihagyni.
-
koala69
tag
Udv Mindenkinek!
van azzal tapasztalata vkinek, hogy lehet e ket dac-ot parhuzamosan, ugyan azokra a gpiokra kotni? Hasznalnek egy PCM5102A-t es egy Max98357, elobbit a stereo fejhallgato kimenet miatt, az utobbit az erosito miatt -- mukodhet ez igy?
koszonom! -
koala69
tag
válasz
ThomasP75 #618 üzenetére
Szia - koszonom a segitseged! Kozben nekem is megerkezett a board, es elkezdtem a kiserletezest.... eddig mukodik amit kiprobaltam, a fenyero szabalyozas a fotoellenallasal otletes - ami nekem hianyzik - x ido mulva, ha nincs beavatkozas / pl hangero, csatornavaltas / akkor kikalcsolja a kijelzot, hogy csokkentse a fogyasztast.
A dac-ot egyenlore a#define I2S_DOUT 17
#define I2S_BCLK 22
#define I2S_LRC 27
gpio-kra tettemaz rotarity-t meg tervezem a
//#define ENC_BTNR 16
//#define ENC_BTNL 4
//#define ENC_BTNB 35mivel az ellenallasokat leforrasztottam, es mar nincsennek meg... igy azokrol
kulon kell majd gondoskodnom...
koszonom, hogy utananeztel, sok sikert Neked is!!!
-
koala69
tag
Sziasztok, el tudna vki mondani, hogy hogyan tudom beallitani a kijelzo fenyero szabalyzast? Azt ertem, hogy az example konyvtarban lefo file-ban atirom a gpio-t, amire a kijelzo led-et kotom, de az erdekelne, hogy van arra beepitett finkcio - amit a myoption.h-ban adok meg, hogy fenyerot szabalyozzak?
Vagy ha a konyvtarbol atmasolom a file-t a yoRadio konnyvtarba, akkor megjelenik a webes feluleten ez a funkcio, es a myoption.s-t nem kell szerkeszteni?
koszonom! -
koala69
tag
valaki probalta mar ezt a panelt: https://randomnerdtutorials.com/esp32-cheap-yellow-display-cyd-pinout-esp32-2432s028r/
kerdes, hogy a 22,27,35-os gpio-on mukodik e egy pcm5102a dac? az encodert esetleg lehetne a led helyere/gpio-kra kotni? -
koala69
tag
nagyon jo lett! ebben a hangszoro/erosito is benne van? nekem a dobozolassal a fo problemam, hogy nem igazan sikerul a kijelzonek kivagnom a nyilast ugy, hogy szep legyen... illetve meg mindig azzal szenvedek, hogy a dac kimeneten egy bt adon keresztul fejhallgaton tudjam hallgatni... de nem jon ossze a mutatvany, a wifi az esp32-ben kifekszik, ha megy a bt, pedig mar arnyekolatam, levettem az antennat rola.... --- a belsejeben hogy rogzitetted az alkatreszeket?
-
koala69
tag
Sziasztok -- koszonom a segitseget mindenkinek -- osszeallt a masodik mukodokepes verzio, ILI9341-es kijelzovel touch-al, sd-vel es egy PCM5102A-val. Lerajzoltam, hogy nalam hogyan vannak bekotve az alkatreszek, felteszem ide is, hatha vkinek segitseg lesz a jovoben! [kép]
-
koala69
tag
válasz
bimbula53 #583 üzenetére
igen, ezt olvastam en is, csak nalam barhova teszem - max 10-15 cm az esp-tol - a bt modult, ha bekapcsolom, elkezd szakadozni, majd elhallgat a radio, ha kikapcsolom, ismet felepul az adatfolyam, es mukodik. Probaltam a ket antennat - panel mindketto - parhuzamosan, merolegesen, de ez sem valtoztat. Igazabol az erdekelne, hogy ilyen tavolsagbol masnak van e tapasztalata, illetve, hogy nekem van csak egy ritka gyenge esp-m, vagy masnal sem jobb. Tudom, hogy kozel azonos frekin megy a wifi es a bt, de sok eszkozben - gyari - ez a problema nem jelentkezik....
-
koala69
tag
Probalt mar vki a dac kimenetere kapcsolni egy bt transmittert - az lenne a cel, hogy bt fejhallgatoval is tudjam hasznalni.
Egy ilyen modult probalgatok, de ha mukodik, akkor a wifi szinte teljesen lehal, es elkezd akadozni, vagy bekapcsolaskor neha fel sem tud jelentkezni. A 65db leesek 70 korulire, de van eset, amikor bt nelkul 70db vel meg vigan megy...
Van esetleg vkinek tapasztalata, javaslata, hogy hogyan lehetne ezen javitani?
Koszonom! -
koala69
tag
rotarity encodernek tudok olyat is hasznalni, amin nincs panel, tehat nincsennek ellenallasok/kondik? Vagy mindenkeppen "paneles" kell, azzal mukodik jol?
koszonom! -
koala69
tag
tudnatok abban segiteni, hogy SSD1306 kijelzonel mit kell modositanom, hogy a wifi jelerosseget db-ben irja ki, mint a webes feluleten, ne pedig a kis vonalakkal?
Koszonom! -
koala69
tag
Masnal is csak a http-vel kezdodo streamek mukodnek? Ami https-el kezdodik, az a csatlakozas utan atvalt stop-ra, en ennyi...
Megint elrontok vmit? --- koszonok minden segitseget! -
koala69
tag
Sziasztok,
az mqtt mar mukodik, meg szeretnem kerdezni, hogy HA ala milyen modon lehet integralni?
Koszonom! -
koala69
tag
Sziasztok,
meg szeretnem kerdezni - ha a kijelzohoz hasznalom i2c pineknek a 21/22 -es gpio-t, es szeretnek egy rtc-t is csatlakoztatni, azt tehetem ugyan erre a ket gpio-ra?
A szerkeszto konfliktot mutat - amit azert furcsalok, mert az i2c buszon eltero cimen tobb eszkoz is mukodik zavartalanul - ez itt nem emgy, vagy a hibajelzestol fuggetlenul mukodik igy is?
kosoznom! -
koala69
tag
Udvozlet Mindenkinek!
nagyon kezdokent szeretnem kerdezni, hogy YoRadio -nal, ha DSP_SSD1306 kijelzot szeretnek hasznalni, akkor a magyaritas megoldhato? - most termeszetesen az ekezetes karakterek nem jelennek meg megfeleloen.Amit fentebb olvastam - a 3 file atmasolasa es ujraforditas, megtortent, de nem oldotta meg a problemat.
koszonok elore is minden segitseget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged