- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gigászi problémám. Az a helyzet, hogy van nekem egy 1 Mbit-es netem (1024 kbps/128kbps), és azzal ugye ~120-128kbps-kel tudok letölteni. Azt vettem viszont észre, hogy ha pl. töltök egy torrentet (valamilyen klienssel, utorrent) pl. 100-110kpbs-kel, és elindítok egy másik letöltést egy böngészőből (Firefox), akkor az is megy kb. 100-110kbps-kel. Szóval ha két különálló klienssel töltök le, akkor olyan mintha megduplázódna a sávszélesség. (nem mintha zavarna)
1. Ez mitől van/lehet?
2. Meg lehet-e oldani, hogy két torrentet töltök ugyanígy, tehát úgymond dupla sávszélességgel?Saját tapasztalat: próbáltam két torrent-klienst feltelepíteni (utorrent, bittorrent), de azzal nem jött össze (ha egy-egy torrentet beraktam a progikba, akkor szépen eloszlott az 1Mbit, ~50-50kbps).
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- BMW topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- C# programozás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest