Új hozzászólás Aktív témák
-
HerrKiss
tag
Hali!
Látom, nem nagyon tobzódnak az érdemi válaszadók, de azért próbálkozom.
Köszi az eddigi válaszokat.
Megnéztem az iPAQ manuálját (szerencsére elektronikus formában kaptam, így nem kellett azt a 200 oldalt átnyálazni, ment egy sima keresés is), a ''modem'' szóra rákeresve két helyen találtam adatokat. Az egyik a GPRS használatának beállításánál volt, szóval itt nem játszik - hiszen ez működik, a PDA-n megy a GPRS. A másik viszont érdekesebb lehet (a Bluetooth-os résznél találtam):
A Bluetooth segítségével adatokat küldhet vagy végrehajthatja a következő feladatokat két Bluetooth-képes eszköz között, maximum kb. 10 méteres távolságból:
.
.
.
Kapcsolat Bluetooth-kompatibilis hordozható számítógéppel és a PocketPC használata vezetéknélküli modemként
.
.
Ezek alapján egy bluetooth-adaptert kell vennem a gépembe, és működni fog a dolog?
Sajna semmi további nincs a kézikönyvben, hogy hogyan...
Aki tud, segítsen...!
Köszi! -
Rover623
félisten
Eccerű...nézd meg az IPAQ manualjában, hogy tartalmaz-e modemet (tipp: nem...a telók sem mind
)...
Ha igen, akkor az is ott van, hogy miként kell bekapcsolni/éleszteni/használni...
Ha nincs, akkor nincs (ez nem az Üvegtigris, hogy ''Olyan nincs hogy nincs! Akkor van...!'')...akkor meg kell próbálkozni a kékfoggal...bagóért vesztegetik az USB dongle kivitelű adaptereket...ha azzal sem megy, akkor is hasznos...
-
Shape
aktív tag
viszonylag sokan használnak voda gprs-t ugyhogy csak betéved ide valami szaki.
de lehet hogy be kellene szerezned egy kékfogat, de ez csak tipp.
vagy ha semmiképpen nem megy a pda-val akkor telóba ugyanaz a sim és talán ugy.
amugy meg csak UP mert nem értek anyira hozzá -
HerrKiss
tag
A PDA-t nem ismeri fel, mint telefon, de ez lehet hogy valami beállítás kérdése. Ha a PDA-t csatlakoztatom, az ActiveSync indul el, és ezen keresztül látom, majdnem mint egy meghajtót, de mégsem (mert pl. betűjele nincs, csak az AS-en kívül érem el).
Konkrétumokra lenne szükségem, ha valaki tud ilyesmiket, kérem ne tartsa magában.
Ezt részben azért írtam, hogy válaszoljak a válaszraRészben pedig azért, hogy UP!!!!
-
HerrKiss
tag
Sziasztok!
Az itthoni internetezés eddig kimaradt az életemből (valahogy túl drágának találtam az előfizetést).
Most viszont kaptam a cégtől egy HP iPAQ PDA-t, és vele egy Vodafone SIM kártyát, korlátlan GPRS net-eléréssel.
Kérdésem: van-e lehetőségem ezt a készüléket modemként használva az asztali gépemen netezni?
Az összekötéshez csak a bölcsőt tudom használni, infrám és bluetooth-om nincs az asztali gépemen. XP-t használok.
Légyszi' segítsetek!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged