Aktív témák
-
Sherwood
csendes tag
Elnézésedet kérem, de leginkább olyan ajánlatokra várok amelyek kp-s ajánlatokról szólnak, nem sűrgős a dolog szóval tudok várni.
Beszámítani sajnos nem igazán szeretnék, csak ha tényleg nincs más lehetőség.
Szerk.: Nem utolsó sorjában pedig Vikthor77 volt az első jelentkező aki kp-ban vinné a procit, így megvárnám az ő válaszát.
[Szerkesztve] -
Sherwood
csendes tag
Rendben, próba természetesen megoldható semmi probléma ma is megadtam 5teve fórumtagnak gondnélkül az adataim elvégre hibátlan hw-kat adtam el, talán így a legbiztosabb a dolog. Bobsurf topkját olvasgatva.
1-je megoldható részemről nem sűrgős a dolog mert elfér, csak mond biztosra.
Mostani processzorod ha jól látom egy 3,0-ás telikondis nw, igen ''nyomott'' áron tudom csak sajnos beszámítani, bár ahogy vesszük (30eFt). -
Sherwood
csendes tag
Eladó Intel Pentium 4 3400/800/512 Northwood, telikondenzátoros, teljesen új processzor.
Teljesen szűz, paszta mentes állapotban, dobozos, noha nem intel gyári dobozra kell gondolni hanem siemens szállító dobozra, de ebben kaptuk
SL793 MALAY
42 ezerFt.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iGO Primo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged