-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricshard444 #3240 üzenetére
Szivesen.
-
válasz
ricshard444 #3238 üzenetére
Biztos lesz.Csak most pang a piac.Már csak azért is jó az x79 mert kuriózum.És nincs fapados alaplap. 4 csatornás memória vezérlő stb.
-
válasz
ricshard444 #3236 üzenetére
Igen 3Ghz a turbó.Sajnos szorzózáras a bclk tuningot meg nem bírja.Erős gépet lehet építeni de attól is függ hogy mire használod.Játszani is lehet vele de azok inkább a magas órajelet szeretik.Bár lehet a dx12 megváltoztatja a helyzetet mert röhej ami van.Az árat mindig a kereslet- kínálat határozza meg.Amikor sok lap van olcsóbb amikor kevés akkor meg horror ár.Szerintem várj egy kicsit.Ha komolyabb munkára kell nagyon pöpec kis gépet lehet építeni.
-
válasz
ricshard444 #3234 üzenetére
Szia.Pont most vettem egy 2670-et.Nem lehet tuningolni.Legalábbis ezt nem de gondolom a többit se.Mivel hiány van x79-es lapokból ezért drágábban árulják.Attól függ hogy milyen alaplap.De volt már fent 25-ért is anno.Szerintem például egy asus p9x79 vagy asrock x79 extreme4-es lapért 35-40 a reális ár.Persze nagyba függ a garanciától,doboz,hátlap stb.Én az asrock extreme4-et 25 ért adtam mert hiába volt új se gari se doboz se hátlap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged