- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
zoo8800 #5749 üzenetére
Üdv mindednki!
zoo8800: Ok, szóval droppol, és normális, megint okosabb lettem kicsit.
Tegnap óta bios-ban fixen 1.225-re állított cpu feszültséggel próbálkozom, tegyem a többi kilencszáz darab feszültséget is fixre, vagy csak a cpu-é a lényeg?
lizakattila: A memóriákat lehúztam a francba a próbálkozás idejére (2x260 volt legutóbb) és a feszültségét is alapon hagytam, úgyhogy attól tartok nem miattuk volt a fagyás. De azt kicsit furcsálltam, hogy látszólag semmi más gond nem volt csak a Prime tűnt el de az úgy, mintha end process tree-t kapott volna titokban. ( Rakok majd fel cpu-z képeket, csak legyek már otthon. )
m4rc!: Okés, akkor ma délután majd kerek 12-vel próbálkozom. Ez miért lényeges egyébként? Van rá valami magyarázat vagy népi megfigyeléseken alapuló technika?
Ezek a törtes memóriaszorzók hogy befolyásolják az összteljesítményt? Nem jobb, ha kerek szám a szorzó? Pl. ha 266*12 a proci és 266*4 a ram, valami összevissza szorozgatós helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest