Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
A g31m-es2l nem tudod milyen HW revizió volt neked ?
Mert aprón árulnak egyet 7500-ért (bár már alkudozok...), és rákérdeznék neki milyen is van.
Csak nem tudom pontosan milyen különbséget is jelent ez, miben mások a Reviziók.
Megnézem a GB oldalán, de hátha neked is van tapasztalatod.A g31m-es2l -nél [link] már az Overview -nél is írják, a Spec-nél pedig a "Unique Features" alatt:
7.Support for EasyTune
A G33M-DS2R -nél csak a Spec-nél írják:
4. Supports EasyTune5A manualt megnézve a G33M-DS2R-nál EasyTune 5-öt mutatnak be, a G31M-ES2L-nél pedig a 6-ost.
De előfordulhat, hogy a G33M-DS2R is tudja kezelni az újabb EasyTune-t ?G31-ből és G33-ból nincs olyan a Gigabyte-nál, ami DDR3-as lenne.
Alapvetően nem nagyon lesz használva olyanra, ahol 2GB-nál több kellene.
Úgy meg azt a kb. +3e-t még ki lehet bírni.
Na meg van egy Asus P5KC-n, abba DDR3 (is) megy.Kivétel lehet a VT-d támogatás esetén, oda már kellhetne a 4GB (ha a host és a guest is Windows) : [link], de ezek a GB lapok úgysem tudják ezt.
De körbenézek majd, hogy esetleg nincs-e olyan Gigabyte lap, ami tudja (Q35, X38, X48, Q45 chipsettel lehetséges csak) , mert abban valoszeg lehetne tuningolni is, míg az Intel lapoknál ez kizárt...
Ehhez sajnos egy E8xxx-et kell vennem (pontosabban E8300-tól felfele, mert az E8200 nem tudja).
Nem kicsit drága, kb. 16e-től megy aprón.
De lehet csak kipróbálom a dolgot, aztán eladom.
De azok az i7-ek meg amik utána tudják a VT-d-t, úgy még egy nagyságrenddel drágábbak...
+ Lap is kell hozzá, és az sem olcsó mulatság.ha van elfekvőben valami c2d procig akkor megérheti.
Van egy E3400-am, amire annó azt mondtátok, hogy nem rossz darab: [link] [link]
Azóta nem próbálkoztam vele komolyabban, alapon futott nagyrészt a P5KC-ben.
De most apámnak kellene összeraknom egy gépet, és van egy felesleges E6300-am.
Bár arra akár jó lehetne az Intel DQ35MP is, ha már kipróbáltam vele ezt a VT-d-t (és eladtam az E8400-at).nekem anno a GB amd lapban ment az igp meg ment külső nv vagy ati vga is egyszerre...
Sajnos most olyat olvastam a G33-ről vagy G31-ról, hogy ha van a PCI-E 16x-ben VGA, akkor automatikusan letiltja az integráltat.
Meg esetleg megoldás lehet olyan monitor is, ami tud egyszerre több kimenetet kezelni.
Persze, az ötlet jó, de valószínűleg kelleni fog egyszerre nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest