- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
Nalad a "nagy" fogyasztasrol a procid tehet! Nem "T" jelzesut vettel, es azert mersz ennyit.
PicoPSU-n nagyon gondolkodtam en is, de rajottem, hogy jobban jarok egy "standard" 80+ vagy 85+ -os tappal. Erdetileg napelemekkel akartam megoldani a taplalasat, de ahhoz a dragabbik Pico kellett volna. Oszottam, szoroztam es rajottem, hogy nagyon nem eri meg ennyi penzt beleszorni, igy maradtam a hagyomanyos megoldasnal.
Memoria modulnal pedig 1-2W takarekossagrol beszelhetunk, de ott is csak akkor ha terheles alatt all a gep. Ez mar inkabb szorszalhasogatas, de ha lud akkor legyen kover, osszegben nem volt akkora kulonbseg, hogy ne erje meg megvenni a LoVo-sat.
Vannak fent ilyen tesztek a neten, google ad ra par talalatot.En DVI-rol hajtottam a monitort.
Most mar azt mondom, hogy nagyon nem bantam meg, hogy ezt a konfigot raktam ossze! NAS-nak es tuzalnak az egyik legjobb ebben a kategoriaban. Persze leteznek kisebb alaplapok amik kevesebbet fogyasztanak (Nano vagy pico-iTX), de azokba en nem akartam belevagni.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vannak fent ilyen tesztek a neten, google ad ra par talalatot.