- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Tehát van kép valamikor, csak elmegy. Ez nem alaplap hibára vall, és főleg nem a Crucial DDR4-gyel való inkompatibilitásra.
A GIGABYTE lapok BIOS-a (illetve UEFI-je), a BIOS struktúráját és felépítését tekintve családonként jó ideje egy közös alapra épül tapasztalataim alapján. Ebből és abból, hogy nekem GIGABYTE GA-X99-SOC Force valamint GIGABYTE GA-X99-Gaming 5P lapokkal, i7-5960X, i7-5820K, i7-5930K CPU-val is hibamentes volt mindkét lap a legfrissebb BIOS-szal Crucial RAM-okkal, arra következtetek, hogy valami nálad, egyénileg nem OK, semmint a lap és a kompatibilitása a gond.
A SOC Force-szal tapasztaltam olyat, hogy a nem legfrissebb BIOS-szal sok modult nem kezelt, csak egyet. Frissítés után OK lett.
Te melyik slotba tettél milyen RAM-ot, és hány modult? Egy modullal próbáltad-e?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámblokkolók topikja
- iPhone topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest