- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
#Morcosmedve #5377 üzenetére
Először egy 4-5 napja volt ilyen, hogy kétszer 1 percen belül lekapcsolta az usb-ket, de csak egy pillanatra, majd 2 napja ugyanez, de már 1-2 másodpercre kapcsolta le. Akkor még semmi más tünet nem volt, majd éjjelre bekapcsolva maradt a gép és reggelre kikapcsolva találtam. Próbáltam bekapcsolni, de csak kb 5-6 indítás után volt hajlandó bebootolni, előtte bekapcsolás után kb 2-3 mp-cel egyből le is állt, ahogy felpörgött, már állt is le kb. Miután bebootolt nagy nehezen, 2 perc használat után megint kikapcsolt. Utána egyből vissza is kapcsolt minden gond nélkül, és ment 1-2 órát, aztán nyomtam egy gépresit és abból a resiből többet nem állt fel, sőt még a videokártyának sem ad jelet az óta. USB-k közül az egér még kis ideig világított, de miután lehúztam az összes usb-t, majd vissza, már az sem világított, és az óta sem megy egyik usb sem, kivéve egy kislámpával, gondolom annyi feszt még ad le, hogy az világítson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest