Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
drsanya
üzenetére
Használatból és 5éves ciklusból kifolyólag én X99-re szavazok. Alaplapból az összefoglalóban felsorolt lapok közül választanék valamit (talán giga gaming 5p-t és asus x99-a-t nem
). 5930k-t ne is vegyél csak ha legalább 2 VGA-t raksz majd be. Vagy 5820k vagy 5960x vagy megvárod a broadwell-e-t ami 1-2 hónap talán és kapható lesz. Ramokból minél nagyobb MHz legyen és a quad channelből kifolyólag megfelelő darabszám. Én speciel a g.skill-t szeretem de sokaknak jól megy a corsair is. g.skillből az F4 széria van igazán x99-hez, corsairből lpx/dominator, de jobb ha a választott alaplap QVL listájából választasz és/vagy a memória gyártó oldalán megnézed, hogy rajta van-e az alaplap az ő listájukon is. Kb. ennyi. 
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
drsanya
üzenetére
Ha hosszú távra tervezel akkor szerintem az X99. Nézd csak meg például a 3930K még mindig egy nagyon ütõs cpu, pedig már 4 éves...a 2600K-ról azért már ez nem mondható el. Az X58- platformról már nem is beszélve..én is megjártam a Z170-es platformot....nem rossz cucc az sem, de az X99 erõsebb.
-
korion
senior tag
válasz
drsanya
üzenetére
szia!
4.3Ghz szerintem bármelyik 5820K kihozol..(6-mag-12szál) és ott még nem eszik annyit és nem ismelegszik annyira!
és egy árban van a 6700K-val
jó 1151 lap 50 ezer -2011-ből 75-80 (CSAK OC SOCKET)
viszont a ramokat Quad-ba kezeli a 2011,amire az 1151 soha nem lesz képes..Bár én megvárnám a Broadwell E-t!!
a ház

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). 5930k-t ne is vegyél csak ha legalább 2 VGA-t raksz majd be. Vagy 5820k vagy 5960x vagy megvárod a broadwell-e-t ami 1-2 hónap talán és kapható lesz. Ramokból minél nagyobb MHz legyen és a quad channelből kifolyólag megfelelő darabszám. Én speciel a g.skill-t szeretem de sokaknak jól megy a corsair is. g.skillből az F4 széria van igazán x99-hez, corsairből lpx/dominator, de jobb ha a választott alaplap QVL listájából választasz és/vagy a memória gyártó oldalán megnézed, hogy rajta van-e az alaplap az ő listájukon is. Kb. ennyi.