- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fücsök007
őstag
válasz
Barcageri #18481 üzenetére
Attól függ mennyi a keret, legolcsóbban procicserével jársz, viszont ha s1155-be fektetsz bele valamivel több pénzt, akkor hosszú távon jobban jársz. Persze ez attól is függ milyen áron tudod (illetve mennyi idő alatt) eladni a mostani cuccaidat, ezért mindkettő megfontolandó számodra. Ha fontos a tuning, akkor platformcsere, ha viszont Q9550-Q9650 elég neked alapfrekin, akkor pedig csak procicsere.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Barcageri #13380 üzenetére
Szerintem egy P45UD3LR-el is jól jársz.Attól függ meddig akarod.Nekem Q9300-am van, amit ugyanúgy lehet húzni, mint a Q8300-at, és így megy 3,4Ghz-en azzal a lappal.A ramok miatt nem tudom/akarom tovább nyúzni.Ha a jelenlegi alaplapod beállításait belinkeled képbe, akkor itt a fórumon szerintem tudnak/unk valamit rá mondani, ami segít.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Barcageri #13380 üzenetére
Ez a proci már alapon is bőven elég bármihez, az alacsony szorzó miatt ezeknél az átlaglapoknál a 3 GHz-et már jó tuningértéknek veheted. 400MHz FSB-t biztosan tud a lapod, fesz meg alig kell neki erre a frekvenciára, bármilyen fázissal rendelkező táplálás elég neki. Ha a 400MHz FSB nem jön össze, az user error, valamilyen beállítás vagy beállítások nem stimmelnek.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Barcageri #13378 üzenetére
De, csak az már nem 20k kategória, ~30k-t meg már nem adnék S775 alapért.
ASUS P5Q Deluxe
ASUS P5E3 PRO -
dangerzone
addikt
válasz
Barcageri #13194 üzenetére
Ez is egész jó kis hűtő. De annyival nem jobb, mint amennyivel drágább.
Ha a tuningról meg még nem nagyon van fogalmad, akkor nézz be ebbe a topikba.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Barcageri #13196 üzenetére
nem a "3,5 körülit" nembírja, hanem a tul magas FSBt. a Q8300asnak meg kicsi a szorzoja, így igényli a magasabb FSBt. ez a lap meg az UD3R butított változata...szal nem fog tulsokat bírni...de jobb lapot, ilyenárban, ujat, nem kapsz
esetleg tudsz vadászni aproban vmi használtat.
-
dangerzone
addikt
válasz
Barcageri #13190 üzenetére
3500-on már nem akarás kérdése, hanem erősen procifüggő. 3300-3400ig valszeg el fog menni, de feljebb már erősen kérdéses.
Amúgy biztos hogy azért kaptál kevesebb pontot, mert alapórajelen ment a quad, így utólag belegondolva.
Egy ilyen hűtő megfelelő lenne.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Barcageri #12994 üzenetére
Helló, biztos tudod nagyobra is emelni a procit, megnéztem az alaplapod is, az FSB-t 1333MHz-ig mehet, vagy nagyob sebességre emelni. Nem elég az fsb-t emelni, kell a proci VCore, biosban a feszültséget megemeled, de ne sokkal, ha nem akarsz nagy tuningot, elég a proc feszét emelni. A ramjaidnak sem kell adni feszt, eggyenlőre. Én azt teszem legelső lépésben, hogy mindent autón hagyok és úgy próbálok emelni FSB-t. Windows alatt megnézem az értékeket, mondjuk EVEREST aatt, és ebből kiindulva próbálok csipegetni az értékekből a biosban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged