- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #1813 üzenetére
Rendeltem egy ilyen bordát a design miatt. Miután a sajátom gyári hűtőbordájának a tetejére tettem 2 db 20x20x6 mm-es kis bordát (arra a részre, ahol nincs felette fémlap), amik felett kivágtam a házat, és amik így pont egy síkban vannak a wintel w8 házának tetejével, ezekre rá tudom ragasztani a linkelt feketeséget, ami egyrészt szép nagy felületen fog hőt leadni, tovább csökkentve a működési hőmérsékletet, másrészt pedig eltakarja a nem éppen mérnöki precizitással készült vágást, amit a doboz tetején ejtettem.
Gondolkoztam ezen is, sokkal hatékonyabb lett volna, de úgy éreztem, hogy ormótlanul mutatna a kicsikén, hogy végül nem erre esett a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest